Bijzondere dieren op de babykamer…

4 maart 2019

Al jaren is Fiep Westendorp een beroemdheid in Nederland. Geen wonder, want de illustratrice is onder meer verantwoordelijk voor de herkenbare en tijdloze illustraties in de Jip en Janneke boeken van Annie M.G. Schmidt. Ook voor andere boeken maakte ze heel mooie illustraties, zoals voor Pluk van de Pettenflat en Floddertje. Nieuw zijn de Animal XL muurstickers van Fiep Westendorp.

Meer leuke babykamer inspiraties >>

Muurstickers van Fiep Westendorp

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykamerKEK Amsterdam is een leuk Nederlands merk en heeft een aantal erg mooie kinderkamer muursticker sets gemaakt van een aantal illustraties van Fiep Westendorp. Deze bijzondere muursticker dieren sets Animals XL zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen, met verschillende dieren.

Muursticker babykamer

Deze muurstickers zijn ook bijzonder leuk voor op een babykamer. De verschillende dieren in verschillende formaten kunnen op een creatieve manier gecombineerd worden en zo je babykamer een heel eigen stijl geven. Als jij ook fan bent van de illustraties van Fiep Westendorp, is dat echt iets voor jou! En ook je kindje zal uren kunnen staren naar de prachtige dieren om hem of haar heen.

Het handige van muurstickers is dat je een groot effect kunt krijgen in je babykamer voor een relatief beperkte investering. Je brengt ze eenvoudig op, en haalt ze ook zo weer weg als je eens wat anders wilt. Voor meer informatie over het gebruik van muurstickers kun je hier meer informatie vinden.

Voor nog meer leuke muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl. Je vindt er nog veel meer leuke spullen, zoals kindertasjes en babyknuffeltjes.

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykamer, giraf muursticker

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykame, olifanten muursticker

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...