online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykamer Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykamer

Published on maart 4th, 2019 | by de Redactie

0

Bijzondere dieren op de babykamer…

Al jaren is Fiep Westendorp een beroemdheid in Nederland. Geen wonder, want de illustratrice is onder meer verantwoordelijk voor de herkenbare en tijdloze illustraties in de Jip en Janneke boeken van Annie M.G. Schmidt. Ook voor andere boeken maakte ze heel mooie illustraties, zoals voor Pluk van de Pettenflat en Floddertje. Nieuw zijn de Animal XL muurstickers van Fiep Westendorp.

Meer leuke babykamer inspiraties >>

Muurstickers van Fiep Westendorp

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykamerKEK Amsterdam is een leuk Nederlands merk en heeft een aantal erg mooie kinderkamer muursticker sets gemaakt van een aantal illustraties van Fiep Westendorp. Deze bijzondere muursticker dieren sets Animals XL zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen, met verschillende dieren.

Muursticker babykamer

Deze muurstickers zijn ook bijzonder leuk voor op een babykamer. De verschillende dieren in verschillende formaten kunnen op een creatieve manier gecombineerd worden en zo je babykamer een heel eigen stijl geven. Als jij ook fan bent van de illustraties van Fiep Westendorp, is dat echt iets voor jou! En ook je kindje zal uren kunnen staren naar de prachtige dieren om hem of haar heen.

Het handige van muurstickers is dat je een groot effect kunt krijgen in je babykamer voor een relatief beperkte investering. Je brengt ze eenvoudig op, en haalt ze ook zo weer weg als je eens wat anders wilt. Voor meer informatie over het gebruik van muurstickers kun je hier meer informatie vinden.

Voor nog meer leuke muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl. Je vindt er nog veel meer leuke spullen, zoals kindertasjes en babyknuffeltjes.

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykamer, giraf muursticker

Muurstickers van Fiep Westendorp, dieren muursticker kinderkamer, dieren muurstickers babykame, olifanten muurstickerComments are closed.

Back to Top ↑