Twinkel twinkel little star

5 juli 2016

Populair voor de babykamer zijn sterretjes op de muur en/of op meubeltjes. We spotten een serie erg leuke muursticker sterren bij Hippebeestjes.nl. Deze leuke muursticker sterren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende tinten roze, blauw, mint, geel, paars, grijs en nog veel meer! Er zit dus vast wel een kleur bij die precies bij jouw babykamer past. Perfect om je babykamer net dat leuke extra accent te geven, dat het kamertje helemaal af maakt.

Muurstickers sterren

De muurstickers sterren zijn van het hippe franse merk Lilipinso en zijn ontworpen door hun designer Sophie Cordier. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van interieur artikelen voor kinderen, waaronder deze prachtige muurstickers. Haar opleiding genoot ze aan de hogeschool voor Kunsten, dus zeker een expert op het gebied van design en kunst te noemen. Ze combineert diverse kleuren en materialen tot een mooi geheel. Heel typerend voor haar stijl zijn dan ook de sterren muurstickers, met gebruik van diverse tinten, structuurtjes en prints. De sterren vormen samen een mooi geheel en passen perfect bij elkaar, maar zijn afzonderlijk toch allemaal uniek. Net als echte sterren!

Deze leuke muursticker sterren zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Ook kun je daar terecht voor andere muurstickers, zoals muursticker bomen. Of je vindt er bijvoorbeeld je favoriete knuffel of kindertas.

muurstickers sterren, babykamer muursticker

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...