Babykamer

Published on augustus 30th, 2016 | by Colinda

0

Mintgroen op de babykamer

We kiezen dit keer voor de kleur mintgroen op de babykamer, leuk en helemaal van nu! Een prachtige kleur om te combineren met andere kleuren als grijs, bruin, taupe, diverse pasteltinten en natuurlijk fris wit. Je kunt mintgroen op de babykamer gebruiken voor zowel een jongetje als meisje, dus met deze kleur zit je altijd goed. Helemaal wanneer je het babykamertje op tijd klaar wilt hebben en je nog het geslacht nog niet weet.

Wij hebben een aantal te gekke mintgroene accessoires gevonden waarmee je in een handomdraai de babykamer omtovert tot een sfeervolle babykamer. Prachtig mintgroen ledikant, mintgroene hydrofiele luiers, lief wolkenlampje en nog veel meer leuks. Mintgroen laat zich gemakkelijk combineren en zeker in de babykamer kun je helemaal los. Verf de muur in mintgroen of laat het wit en plak mooi mintgroen behang op de muur.

Natuurlijk mag zo’n lieve mintgroene poster met tekst “I love you to the moon and back’ niet ontbreken op de kamer van jouw lieveling of schilder zelf een gedichtje op de muur in het mintgroen. Mintgroen laat zich voor een babykamer ook goed combineren met bijvoorbeeld zilveren sterren zoals je op de bovenste foto kunt zien.

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

mintgroen op de babykamer

poster I love you to the moon and back

Mintgroen ledikant babybedje

Vilten dierenhoofd

Wolkenlampje

Hydrofiele doeken

♥ Stokke TrippTrapp meegroeistoel

Bebe-Jou thermobad

Handed By opbergmand met deksel

behang

draadmand

Houten mobiel uiltje

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑