Maak kennis met de bijzondere webshop Kiddeaus

5 december 2022

Kiddeaus is een webshop met een missie. De shop verkoopt betaalbaar en veilig speelgoed dat met respect voor mens en milieu wordt geproduceerd. Duurzaam en educatief speelgoed dat nogal eens ondergesneeuwd raakt in een wereld vol gameconsoles en kunststof speeltjes. De focus van de webshop ligt op houten speelgoed voor rollenspellen, omdat deze vorm van spelen op verschillende manieren bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

speelgoed voor kinderen

Van houten keukenaccessoires om restaurantje mee te spelen tot gereedschapskisten voor kleine klussers; met het speelgoed van Kiddeaus spelen kids hun eigen verhaal.

Rollenspel voor kinderen is leuk en leerzaam

Online speelgoedwinkel Kiddeaus heeft zich gespecialiseerd in duurzaam, houten speelgoed voor rollenspellen. Deze vorm van spelen is niet alleen leuk, maar daagt je kind uit om spelenderwijs te onderzoeken én te leren. Kids gebruiken hun fantasie en creativiteit voor het bedenken van verhaallijnen en doen spelenderwijs allerlei vaardigheden op. Tijdens het spelen van een rollenspel leren ze bijvoorbeeld plannen en samenwerken, maar ook het delen van speelgoed met andere kinderen en het omgaan met onverwachte situaties. Kinderen die in een rol zitten, kunnen zich vaak makkelijker uiten. Het rollenspel biedt een veilige omgeving, want het is tenslotte maar ‘doen alsof’.

Musthaves for kids

Naast rollenspelspeelgoed kunnen kinderen creatief aan de slag met de knutselspullen. Denk aan magische stiften, kegelvormige wascokrijtjes en vingerverf van ökoNORM. Daarnaast is de sensomotorische speelrijst een schot in de roos. Deze rijst is verkrijgbaar in allerlei kleuren en kun je scheppen, voelen en door je handen laten glijden. Een super fijne manier om te ontspannen en prikkels te verwerken. Een andere musthave van Kiddeaus zijn de vrolijke drinkflessen. Ideaal om mee te nemen naar school of als je op reis gaat. De bijzondere knuffels, die gepersonaliseerd kunnen worden met naam, zijn een origineel kraam- of verjaardagscadeau.

Een betere wereld

Al het speelgoed in het assortiment van Kiddeaus is met zorg door eigenaresse Esther Jacobs geselecteerd. Alleen betaalbare en veilige producten, die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen én het milieu zo min mogelijk belasten, krijgen een plekje in haar webshop. Het wordt ecologisch verantwoord geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen zonder toevoegingen. Zo is het hout afkomstig van snelgroeiende boomsoorten en wordt verwerkt op een manier die het milieu zo min mogelijk belast, bijvoorbeeld door efficiënt met water om te gaan en geen giftige verfstoffen te gebruiken. Fijn voor jou én de aardbol waarop we leven. Het speelgoed kan tegen een stootje en kun je van generatie op generatie doorgeven.

Over kiddeaus

Kiddeaus werd in 2015 opgericht door Esther Jacobs, zelf moeder van vijf. Denkend aan haar eigen kinderen, besloot ze dat ze speelgoed wilde aanbieden dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kids, zonder dat dit ten koste gaat van mens en milieu. Bovendien zag ze nog een groot voordeel van duurzaam speelgoed: het prikkelt de fantasie van kinderen veel meer dan regulier speelgoed. Kinderen zitten bomvol fantasie en creativiteit. Met houten speelgoed voor rollenspellen bedenken ze zelf de spannendste avonturen en ontdekken ze mogelijkheden. Een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling, die je ieder opgroeiend kind gunt. Bekijk de collectie op www.kiddeaus.nl.

kiddeaus
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...