Testers gezocht voor Little Tikes loopauto

26 april 2019

Lekker rondscheuren in een super coole loopauto… dat wil toch ieder kind (of in ieder geval zijn/haar papa). Maar weet je dat het meteen ook een hulpmiddel kan zijn bij het leren lopen van je kindje. Lees hier alles over de Little Tikes loopauto. Ook enthousiast geworden? Misschien wil je wel onze testmoeder of testvader worden?!

Bekijk meer leuk peuterspeelgoed >>

Lopen in een loopauto

Kan je kleintje al goed zitten en zelf staan? Vanaf dat moment zou je hem/haar al in een loopauto kunnen zetten. Als je hem goed vasthoudt, kan je stukjes met hem rijden. Misschien is het in het begin nog een beetje spannend, maar na een paar keer proberen zal hij niet meer anders willen. Zodra hij echt met zijn voetjes op de grond komt als hij op de loopauto zit, kan hij zelf gaan rijden. Bij de meeste kindjes is dit tussen de 9 en 12 maanden. Je kleine kan zichzelf dan afzetten en little tikes loopauto, testmama gezocht, testers gezochtrondrijden. In het begin zal hij zich misschien met beide beentjes tegelijk afzetten, waarna hij wat later begint met de loopbeweging.

Het voordeel van een loopauto, is dat de balans van je baby nog niet optimaal hoeft te zijn. De vier wielen geven stabiliteit. Bovendien is een loopauto meestal een breed blok, waardoor omvallen een kunst is. Door de stabiliteit van een loopauto, is een loopauto sneller geschikt voor je kleintje dan een loopfiets of een loopkar. Goed zijn evenwicht bewaren ontwikkelt hij namelijk pas later.

Voor jou kan een loopauto ook handig zijn, bijvoorbeeld als je een boodschap gaat doen en je kleine mee wilt nemen. Als hij het rijden enigszins onder controle heeft, kan hij zelf met je meerijden. Sommige loopauto’s hebben een duwstang aan de achterkant, waarmee je de auto voort kan duwen. Als je baby goed kan blijven zitten, is het dus een leuke variatie op de kinderwagen of buggy.

TIP Heb je een loopauto zonder duwstang? Maak dan een touwtje vast aan het stuur. Zo kan je je kindje voorttrekken als hij geen zin meer heeft om zelf te rijden.

Little Tikes loopauto

In een Little Tikes loopauto zit je baby niet met zijn beentjes aan weerszijden van de loopauto, maar op een stoeltje ín de auto. Little Tikes loopauto’s hebben namelijk een ombouw met deurtjes en een dakje, waardoor je kindje in een ‘cabine’ zit. Dit geeft je kindje het gevoel dat hij in een ‘echte’ auto zit. In het dakje zit een handvat waarmee je de auto kan voortduwen. Little Tikes loopauto’s zijn voor iets oudere kindjes bedoeld; vanaf ongeveer 1,5 – 2 jaar.

Little Tikes loopauto’s zijn er in heel veel varianten en kleuren. Zo bestaan er monstertruck-tikes, taxi’s, politieauto’s en zelfs een heuse prinsessenkoets met een paardje ervoor!

Testers gezocht voor de Little Tikes loopauto

Zie jij jouw kleintje ook wel rondrijden in zo’n leuke Little Tikes loopauto? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij geschikt bent als testmama of testpapa en laat weten hoe oud je kindje is. Op 7 mei kiezen wij een testouder uit die deze leuke loopauto mag gaan testen met zijn of haar kleine coureur!

Je krijgt deze Little Tikes loopauto thuisgestuurd en jij gaat aan de slag om het product te testen. Binnen 7 dagen na ontvangst van het product stuur jij ons het verslag met foto’s en filmpje.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken 1 mama of papa met klein kind (2-3 jaar)
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en op Social Media komt

Tester gevonden:

Uit de vele inzendingen is de tester geworden: Sanne Scheuierman. Gefeliciteerd! Binnenkort lees je haar blog hier op Babylabel.

Helaas heeft Sanne Scheuierman nooit de review gemaakt of ingeleverd. Zelfs niet na meerdere appcontacten en mailcontacten. Jammer, maar ik hoop dat ze alsnog blij is met deze leuke Little Tikes loopauto voor haar kind….

 

Meer gratis babyproducten testen >>

little tikes dino loopauto, dino loopauto

politie loopauto, loopauto

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
babyjas baby jas meisjes jongens

Wat een uitvinding, de Fossy babyjas. 

Hier thuis is het altijd ellende! Truien en jassen.. Het aantrekken hiervan gaat echt altijd met weerstand en soms zelfs...