Wat een uitvinding, de Fossy babyjas. 

22 mei 2023

Hier thuis is het altijd ellende! Truien en jassen.. Het aantrekken hiervan gaat echt altijd met weerstand en soms zelfs tranen. Onze kleine meid vindt dit echt niet fijn! Ik vond het dan ook zo onwijs tof dat wij de nieuwe jas van Fossy mochten gaan testen. Deze jas is namelijk echt een uitvinding!

Speciale jas 

En wat maakt deze jas nu zo speciaal? Echt wel een aantal dingen! Maar het belangrijkste is: Er zitten ritsen aan de zijkant. Zo handig! Dit neemt het grootste probleem weg! Doordat jij als ouder je kindje de jas gemakkelijk over het hoofd aan kan trekken, merkt je kindje weinig van het aantrekken. Je trekt de jas aan als een soort poncho. Vervolgens rits je de zijkant van de jas dicht. Er zitten namenlijk twee hele handige ritsen aan de zijkant, waardoor het aantrekken van de jas heel gemakkelijk gaat! Zo handig en zo fijn!

De jas is gemaakt in een atelier in Nederland. De jasjes worden gemaakt door professionals en mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Verder voelen de stoffen heel erg fijn. Het is stevig maar ook heel erg zacht. Perfect voor je kindje dus. 

Nadelen zijn er eigenlijk niet!

Nadelen aan deze jas zijn er eigenlijk niet! Het enige wat nadelig zou kunnen zijn is dat er geen rits aan de voorkant van de jas zit. Mocht het ineens warm worden, kan de jas niet helemaal open. Maar de twee mooie knopen aan de voorkant zorgen ervoor dat de jas wel voor een deel open kunnen. En dit is eigenlijk meer dan voldoende!

Tweede kans

Niet tevreden of uitgekeken op de jas? Fossy koopt de jas terug en verkoopt deze vervolgens om een ander er weer heel blij mee te kunnen maken! Wij zijn erg enthousiast over deze mooie jas! Het is een prachtige jas, gemaakt met veel liefde en de mooiste materialen. Ons meisje vindt het niet erg om de jas aan te doen en ik weet zeker dat wij er heel lang plezier zullen hebben

Ben jij ook enthousiast geworden over deze mooie jas? Ze zijn nu te koop op FOSSY in verschillende kleuren en uitvoeringen. Neem vooral even een kijkje op de site!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...