Lekker slapen tussen de dieren met SNURK beddengoed

6 september 2022

Hoe leuk is dit, we nemen jullie even mee naar de “noordpool” & “zuidpool”. Maé heeft een te gekke set opgestuurd gekregen van Snurk Amsterdam. Ze mag lekker slapen met een zeehondje en een pinguïn, en wordt toegedekt door een school vissen.

Lees ook: Tips! Hoe zorg je dat jouw baby lekker kan slapen

Maé moest wel even wennen en bleef er ook maar aan zitten, want dat is gek ineens een paar dieren in je bed. Ze wilde ze pakken, en ging helemaal los door ertegen te kletsen. Je maakt in ieder geval elke kinderkamer en naar het bed gaan een groot succes met een dieren dekbedovertrek

Doordat Maé een vrij groot ledikant heeft, hebben wij de grootste maat van het hoeslaken en gewoon het ledikant laken. Wist je dat ze het beddengoed ook als set verkopen? Je kan dus ook de juiste maat van het hoeslaken per set aanvinken, mega handig toch? En toevallig is hij nu met 10% korting. SHOPPEN DUS!! SORRY VOOR DE PAPA’S, DAAR GAAT JULLIE GELD…

Lekker luchtig slapen

Doordat het laken en hoeslaken van 100% biologisch katoen is gemaakt, is het dus ook perfect voor de warme zomernachten. Maé slaapt vaak de warme nachten zonder slaapzak, maar wil zich welk geborgen voelen. En doordat het laken heerlijk breed is, kan ik  eigenlijk het lakentje strak over haar heen leggen en heeft ze zo toch haar geborgen gevoel maar wordt ze niet zwetend wakker. Want laten we wel wezen, wij willen liever ook niets aan met dat plak weer en de warme nachten. En zo denk ik dus ook bij Maé, maar toch vind ik het wel fijn dat ze in de nacht iets over haar heen heeft liggen. Slaapt toch een stukje fijner..

Straks in de winter is het laken super leuk te combineren met een gebreide deken en kan ze tevens lekker slapen onder dit beddengoed.

We gaan voor kwaliteit

Voor een kindje maakt het natuurlijk niks uit wat er nu over hen heen ligt, maar dat het kwaliteit is merk je zeker. Het lakentje is onwijs zacht en erg goed te strijken. ( & lees, ik strijk nooit!) ook zou je het eventueel goed uit kunnen hangen als je net als ik een hekel hebt aan strijken. Maar goed zo wordt het nog eens gebruikt en vind het zelf wel mooi staan als het netjes is opgedekt. En nog een voordeel trouwens; het droogt snel, en dat vind ik dus ook mega fijn, zo kan het snel weer op het bedje gelegd worden. Ik ben namelijk zo een moeder die elke keer denkt: “ jaaa ik moet extra sets kopen maar het dus vervolgens vergeet”. Dus dat dit snel droogt is echt mega fijn.

Natuurlijk mogen we het hoeslakentje niet vergeten, had ik al gezegd dat ik deze echt helemaal het einde vind? Zo lief met de diertjes erop en ook deze past echt perfect rond het matras, en ik denk dat iedereen dit wel herkent dat het hoeslaken of te groot is en soms aan kanten “lubbert”. Nou met deze dus niet, deze zit er strak en netjes rond, past mooi over de punten van het matras en schiet ook niet los. Wij hebben de maat 70×140, dit is dus ook prima geschikt voor peuterbedjes.

Ik vraag dit natuurlijk voor één vriendin…

Stel nou dat je peuter niet in haar eigen bed wil slapen en dus altijd bij de ouders wil liggen. Zou het dan wellicht werken om een leuk hoeslaken te kopen? Is de peuter niet meer alleen en kunnen papa & mama ook weer fatsoenlijk slapen. Iets onder het mom van “ we doen alles, om maar te zorgen dat ze in haar eigen bed wil slapen”. Nee maar eerlijk, ik denk of eigenlijk ben ik wel overtuigd dat het slapen onder zo’n mooi beddengoed een stuk leuker is voor de kids en dat het ook leuk wakker worden is.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...