Kleurrijke babykamer ideeën

14 april 2018

Als je zo rond de twintig weken zwanger bent, weet je misschien al wel of jullie een jongen of een meisje krijgen. Het inrichten van het kamertje kan beginnen. En dat is misschien wel een van de leukste dingen! Want nu je weet wat het geslacht van jouw kleintje gaat worden, is het al iets gemakkelijker om daarin keuzes te maken. Maar ook als je er bewust voor kiest het geslacht niet te willen weten, hebben we kleurrijke babykamer musthaves gespot by Kidsdecoshop!

Kidsdecoshop

Wij kwamen voor de kleurrijke babykamer terecht op Kidsdecoshop. En wat een leuke producten vind je hier! Ze verkopen leuke en kleurrijke decoratieve artikelen om iedere babykamer om te toveren tot een waar paradijs. Het assortiment bestaat uit kapstokken, vloerkleden, behang, muurstickers, kinderlampen en nog veel meer. Eina Design, Nattiot, Sass & Belle, Petit Monkey, Lilipinso en SNURK zijn nog maar een paar van de bijzondere merken die Kidsdecoshop heeft.

Themakamers

Het handige aan de website is ook dat je de kamer kunt selecteren op thema. Enorm tijdsbesparend! Zo kun je kiezen uit een cupcakekamer, ruimtekamer, ridderkamer en een boskamer met allemaal schattige diertjes. Daarom hebben wij een aantal kamers op en rij gezet met de leukste decoratieve items voor jouw bosdieren kamer (voor boys of girls), jouw autokamer (boys) en wolken en sterrenkamer (girls).

Kleurrijke babykamer ideeën

kleurrijke babykamer, bosdiertjes

kinderkapstokje konijn

Nachtlampje uil

Vloerkleed Leeuw

Kinderkapstok Woodland

Muursticker hert

Speelgoed- en opbergmand beer

kleurrijke babykamer

Boekensteun

Hanglamp voertuigen

Speelkleed Auto

Kapstok auto

Poster Politie

Slinger ‘It’s a boy’ 

Muurstickers voertuigen

kleurrijke babykamer

Kapstok regenboog

Kapstokje gele ster

Hanglamp wolkjes mint

Wandplankje wolk

Geel sierkussen ster

3D schilderij vos in de wolken

Poster regenboog

Over Kidsdecoshop

De webwinkel Kidsdecoshop.nl is in juli 2012 gestart met het verkopen van leuke en kleurrijke decoratieve accessoires om iedere kinderkamer om te toveren tot een waar kinderparadijs. De artikelen zijn met zorg voor je geselecteerd en zijn onderverdeeld in verschillende themakamers en kleurenkamers. Of het nu een prinsessenkamer of indianenkamer gaat worden, ze hebben voor iedereen wat wils. Combineer behang en vloerkleden met lampen, kapstokken of andere accessoires uit dezelfde lijn. Zo wordt het een kinderkamer geheel in stijl!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...