Charlotte’s eerste Kanindocka Pop 😍

5 april 2018

Ons dochtertje Charlotte is bijna 10 maanden en is een echt knuffeldiertje. Ze vindt het fijn om gezellig dicht bij ons te zijn, geborgenheid te vinden in een zacht dekentje en haar handjes rond een speeltje te klemmen. Hooguit tijd voor een eerste knuffelpopje dus! Wat kwam het dan ook heel goed uit dat we het supermooie Kanindocka pop van Miniroom mochten testen.

kanindocka pop, babypop, eerste popKanindocka Pop

De leuke Kanindocka knuffel popjes komen uit Zweden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze hebben allemaal een schattig jurkje en grappige konijnen oren. Kanindocka betekent ook lettertlijk: konijnen popje. Geluksvogel Charlotte kreeg de mooie “Snow white” versie. Snow white draagt een wit jurkje met kanten bovenstukje en een roze hartje rechtsonder. Ze heeft een vrolijk wit-roze gestippeld hoedje met konijnen oortjes aan, waaronder een netjes gestylede froefroe komt piepen (voor de Nederlandse lezers: een froefroe is een pony 😉). De zachte roze blosjes op haar wangen, lange wimpers en guitige glimlach maken de Kanindocka pop Snow white helemaal af.

Eerste pop

Het popje is gezellig zacht en de oortjes bieden een extra pakmogelijkheid voor grijpgrage baby handjes. Het fijne aan dit Scandinavische popje is dat het best groot is (42 cm oortjes inbegrepen), waardoor Charlotte er heel wat knuffelplezier aan heeft. Bovendien past de Kanindocka ook nog eens heel mooi in de babykamer. En dat vind ik als deco lover mama uiteraard ook heel fijn.

Oh en als Charlotte iets te enthousiast op dit vrolijke popje heeft geknabbeld, kan ik het gewoon wassen op 30 graden. Ideaal toch?

Onze conclusie; zowel ikzelf als Charlotte zijn fan van dit fraaie konijnenmeisje en raden het elk knuffel en grijpgrage baby’tje aan! Naast deze poppen heeft Miniroom ook andere mooie knuffels, dekentjes in drie kleuren en kussentjes in meerdere varianten. Allemaal perfect met elkaar te combineren en ook heel leuk om als kraamcadeau te geven!

 

Bekijk de leukste babypoppen >>

Lees ook: de baby musthaves van Mevrouw Schaap >>

kanindocka, kanindocka pop, babypop, eerste pop

kanindocka

kanindocka, kanindocka pop, babypop, eerste pop

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sophie de giraf badpuzzel

Super leuke buitenspeel tip voor jouw kleintje

Het is lekker weer, eindelijk! Hier hebben we natuurlijk super lang opgewacht en dat betekent lekker in de tuin spelen...
Raz Buddy, babyspeen, speen met knuffel, knuffel speen, speen tegen doorkomende tandjes, kleine giraf, babycadeau, kleine cadeautje voor baby, bijtspeen, bijtspeen met knuffel

RazBuddy; knuffel en bijtspeentje

Wil je kindje ook op alles bijten? Of heeft het ontdekt dat ze ook spullen in hun mondje kunnen duwen/stoppen?...
leukste babyspeelgoed, babybal, wee gallery, babyspeelgoed, kraamcadeau

Hier spelen baby’s graag mee!

Waar spelen baby’s graag mee en vanaf welke leeftijd gaan baby’s echt spelen? Hier gaan we vandaag eens dieper op...