Little Dutch, Vintage collectie

7 december 2022

Little Dutch lanceerde hun nieuwe Vintage collectie. Ontdek de Vintage Little Flowers en Vintage Sunny Stripes ontwerpen. Geweldig om te combineren met de nieuwe Pure kleuren. Retro speelgoed mag natuurlijk niet ontbreken. Ook verf en behang vind je terug in hun nieuwe collectie. Naast al dit moois zijn ze ook een samenwerking aangegaan met het bekende merk Nijntje.

Vintage Little Flowers collectie

Items uit de Vintage Little Flowers collectie van Little Dutch worden verrijkt met een prachtige, vintage bloemenprint. Het beste van weleer gecombineerd met de frisheid van nu! De collectie bestaat uit speelgoed in vintage kleuren, textielproducten (zoals slaapzakken, inbakerdoeken en dekbedovertrekken), een prachtige kledinglijn en een collectie samen met Nijntje.

Vintage Sunny Stripes

Items uit de Vintage Sunny Stripes collectie van Little Dutch hebben een prachtige vintage streepprint en zijn een unieke twist voor in de slaapkamer. Slaapzakken, inbakerdoeken en dekbedovertrekken om een fris geheel toe te voegen aan het kinderkamer interieur.

Vintage speelgoed

Ook het speelgoed heeft een moderne Vintage look gekregen. Prachtige rustige tinten geven het speelgoed een mooie uitstraling. Een genot om naar te kijken en om mee te spelen.

Nijntje X Little Dutch

In samenwerking met Nijntje zijn de prachtige prints en kleuren verwerkt in mooie knuffeltjes, rammelaars, kinderwagenspanners en een muziekmobieltje. Alles voor je kleintje!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...