Fijne inspiratie voor babyschoenen en slofjes

25 augustus 2016

In het begin hebben de kleintjes nog niet echt schoenen aan, maar zodra ze gaan kruipen en lopen is het wel zo lekker om een fijn exemplaar aan hun voeten te doen. In deze inspiratie babyschoenen hebben wij de leukste babyschoentjes voor je op een rij gezet. Van moccasins tot sportieve sneaker en van denim tot animalprint. Voor iedereen zit er wel een schoen bij die past bij jouw kleine man of meisje.

Nieuwe collectie babyschoentjes >>

Inspiratie babyschoenen

Moccasins

Moccasins zien we al een aantal jaren elke keer terug komen. En ook dit jaar weer spelen zij een rol in de trends van dit seizoen. We hebben de moccasins geselecteerd die je waarschijnlijk al bekend voor komt, maar ook hebben wij een andere variant geselecteerd in wit met zwart.

Babyschoentjes met animalprint

De animalprint zien we ook al een paar jaar en blijft ook dit jaar weer een trend. Van luipaard- tot tijgerprint en van panter tot koeienprint. De animalprint geeft altijd net dat beetje extra aan de outfit van jouw kleintje. Wil je opvallen? Dan moet je zeker kiezen voor een animalprint. Aandacht gegarandeerd.

Bekijk meer babyschoenen en babyslofjes >>

Denim babyschoenen

Denim is een trend die we ook al hebben gezien, maar ook dit blijft trendy. Niet alleen een spijkerbroek en spijkeroverhemd, maar dit keer ook een schoen in denimstof. Leuk om te combineren met alle andere denim items die je in de kast hebt hangen.

Gouden babyschoentjes

Wil jouw kleine meisje een echte prinses zijn? Dan zijn deze gouden schoenen perfect voor haar. Zitten lekker door het stukje wol op de zool en zijn makkelijk aan en uit te doen. Net een sandaal, alleen dan dit keer in een winterse babyschoen variant.

Sportieve babyschoenen

De sporttrend blijven wij elk jaar zien. Het ene jaar wat meer sportief dan het andere jaar. Dit jaar kiezen we voor sportief in kleur. Sneakers mogen opvallen en hoe leuk sluiten deze sneakers van Zara daar op aan.

Meer inspiratie babyschoenen >>

Inspiratie Babyschoenen, leuke babyschoentjes, hippe babyschoenen

Babyschoenen winnen ?? Kijk hier >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...