In verwachting van een baby jongen

30 mei 2019

Mijn man en ik zijn trotse ouders van een 2-jarig dochtertje en verwachten in oktober een zoontje. Een “koningswens”, zoals ze de laatste maanden meermaals tegen ons hebben gezegd. Erg koninklijk voelen we ons niet meteen, maar we zijn wel in de wolken dat we binnenkort een tweede kindje in ons gezin mogen verwelkomen.

Bekijk deze leuke babykleding voor jongens >>

In verwachting van een baby jongen

Nu ik in verwachting ben van een baby jongen, maakt het wel extra spannend. Want dat is babyboy, in verwachting van een baby jongen, baby jongenmogelijk toch allemaal weer nét iets anders dan met ons dochtertje. We bereiden ons voor op het in aanslag houden van een extra doek bij de luierverversing, om de mogelijke fontein in te tomen. En de te klein geworden jurkjes van ons dochtertje worden al volop ingeruild voor broekjes en shirtjes.

Voor we het geslacht wisten, werden er door familie en vrienden al wel wat gokjes gedaan. Op basis van de glans van mijn huid, de etenswaren waar ik trek in had of de vorm van mijn buik, werden er volop voorspellingen gemaakt.

En ja, ik zie er iets anders uit dan tijdens de zwangerschap van onze dochter, maar dat heeft misschien te maken met de 2.5 jaren die ondertussen verstreken zijn. Of met mijn lange haren die ik heb ingeruild voor een bob. Tijdens de eerste zwangerschap had ik veel trek in fruit en vers sinaasappelsap en kon ik geen leidingwater verdragen. Van de gedachte aan look en ui barste ik spontaan in tranen uit. Terwijl ik nu eerder de voorkeur geef aan olijven, pasta bolognese en chocoladerepen met banaanvulling. Leidingwater, look en ui kan ik nu min of meer wel verdragen. De gedachte eraan brengt me in ieder geval niet meer aan het huilen 😉

Verder sta ik er gewoon minder bij stil, omdat er al een peutertje aan deze moeders’ rok hangt 😉 Maar benieuwd naar onze zoon, zijn we absoluut. We kijken er erg naar uit en duimen op een gezond en gelukkig baby’tje.

Ben jij ook in verwachting van een baby jongen. Leuk als je het laat weten in een reactie hieronder

/

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De beste accessoires voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn heeft iets magisch over zich, maar brengt ook wat obstakels met zich mee. Gelukkig zijn er vele accessoires...
IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...