Het leukste speelgoed – Waffie de wandelpuppy + winactie

8 november 2023

In deze tijd van het jaar ben je altijd blij als je een beetje inspiratie krijgt wat betreft cadeaus. Je ziet door de bomen namelijk het bos niet meer. Boeken en webshops staan vol met speelgoed maar wat is nu écht leuk. Wij pikken het leukste speelgoed op en delen ze graag met jullie. Vandaag delen we met jullie Waffie de wandelpuppy van VTech en nog leuker….. We mogen er ook eentje weg geven!

Bekijk hier meer tips voor 5 december

Ik snap best dat je af en toe gewoon gek word van al het speelgoed wat om je oren vliegt. Van echt leuke dingen tot dingen waar je gelijk bij weg kijkt. Het word ons niet bepaald gemakkelijk gemaakt. Gelukkig maken de kinderen zelf nog altijd een lijstje maar wat als ze ze jong zijn dat ze dat zelf nog niet kunnen?Daarom zijn wij hier. Wij laten je het leukste speelgoed ook voor de kleintjes zien.

Leerzaam voor de kleintjes

Een van die toppertjes die echt geschikt zijn voor de kleintjes is ‘Waffie de wandelpuppy. Aai over zijn hoofd om leuke spelletjes te spelen en aanmoedigende zinnetjes te horen of maak de riem vast aan zijn halsband om samen te gaan wandelen. Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met cijfers, kleuren en muziek én luister naar de vrolijke reacties. Met behulp van het heuptasje kun je het waterflesje, de kluif en de voerbak overal mee naartoe nemen en met de inbegrepen stickers kun je Waffie personaliseren zoals jij dat wilt! Inclusief 6 accessoires: hondenriem, heuptasje, kluif, voerbak, waterflesje en puppy paspoort.

Shop Waffie hier

Win Waffie de wandelpuppy

Nu hebben we iets super leuks voor jullie want wij mogen in samenwerking met VTECH één Waffie de wandelpuppy weggeven. Om kans te maken vul je het formulier hieronder in en vertel voor wie jij hem graag zou willen winnen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...