Het leukste speelgoed! Vtech schoonmaakset

15 oktober 2022

Poetsen, poetsen & nog eens poetsen, deze set is eigenlijk bedoeld voor mama denk ik.. Grapje! Al hoewel, iedereen die mij kent of een beetje kent weet dat ik echt van poetsen hou. Nu is het al iets minder geworden omdat ik nu een “luxe” probleem heb, want ik heb een robot stofzuiger aangeschaft en nu met deze speelgoed schoonmaakset kunnen de kids natuurlijk een beetje mee helpen. Hoe noemen ze zoiets vroeger.? Ohja! heitje voor een karweitje!

Zie hier meer cadeaut tips voor 5 December

Het zit er al vroeg in.

Laten we wel wezen, we kunnen er natuurlijk niet vroeg genoeg mee beginnen en hoe leuk is het dan dat ze dit spelenderwijs kunnen leren. Niet dat ze mij nu echt moeten gaan helpen want dan wordt het eerder een kliederboeltje. Maar vaak vind Vienna het erg leuk om te helpen. En tja Maé die had geluk, Vienna ging onverwachts met oma mee en had zij even de kans om ongestoord lekker te kunnen schoonmaken en te spelen met dit fantastische speelgoed van Vtech.

Vanaf 3 jaar? Het kan ook prima als speelgoed voor een dreumes.

Op de doos staat dan wel dat het vanaf 3jaar t/m 5jaar is maar ik moet zeggen dat Maé het snel doorheeft en er ook heerlijk mee kan spelen. Zo heeft ze nu door dat als ze op het pedaaltje drukt dat de emmer gaat draaien, ze weet waar de dweil in moet en ook dat ze de vloer ermee kan doen. En ik denk zelf dat ze de liedjes het leukste vind want ze wiebelt erop los. Conclusie het is dus ook super leuk om te geven als verjaardagscadeau voor een 1ste verjaardag want het bevat geen kleine onderdelen, dus het is ook nog eens veilig.

Wat kan je verwachten van de Vtech schoonmaakset

En laten we eerlijk zijn, we willen allemaal dat de kids veilig kunnen spelen en eerlijk met zo een als ons Maé heb ik echt mijn handen vol en ze is snel verveeld. Net als vandaag zat ze ineens op de bank en was ze super trots. Niet dat het niet mag van mij, maar hé ze is 12 oktober net één jaar geworden, dus liever dat ze dit soort dingen nog even uit haar hoofd haalt en gewoon uren gaat spelen met dit leuke speelgoed.

Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen, ik wist eerst niet goed wat ik kon verwachten maar toen ik het laatst hier in de speelgoed winkel zag staan en zag hoeveel leuke standen het speelgoed had, wist ik wel dat ik deze graag voor de meisjes wilde aanschaffen. En als of het zo moest zijn, mochten wij dit reviewen. Dus als je mij de vraag stelt: wat kan je verwachten? Dan zeg ik volmondig : VEEL SPEELPLEZIER! Het speelgoed heeft 3 standen, kleuren & tellen, dansen en poetsen & poetspret. Ik vind zelf standje dansen & poetsen erg leuk omdat ze dan ook zingt en verteld wat ze kunnen pakken om te poetsen. De liedjes zijn makkelijk te herkennen en je zingt ze zelf al gauw mee.. tja het leven van een moeder hé!

Oh en nog een leuk weetje, ze heeft 6 verschillende liedjes dus je kunt 6x heerlijk meezingen! Heb je 6x zoveel plezier en blijven ze 6x zoveel in je hoofd hangen! Voor de ouders die nu al denken ai, ik haal liever de batterijen er nu al uit, niet nodig!  Want ze kunnen ook de kleuren leren en leren tellen. Het tellen kunnen ze leren door op het zeeppompje te drukken.

Sint tip van Flip

Het is bijna sinterklaas en het staat ook leuk onder de kerstboom. Maar echt dit speelgoed is voor uren speelplezier & leerzaam. Ze leren op een leuke manier en achteraf kun je alles lekker weer opbergen in de emmer. Het speelgoed kan goed tegen een stootje en is heerlijk kleurrijk en ik geloof dat alle “baby’s” , “dreumes” & “peuters” hiervan houden. Wat ik hierboven al heb beschreven, het kan prima voor een kindje vanaf 1jaar, ze spelen er dan misschien nog niet zo mee als de bedoeling is maar ze leren het snel genoeg.

Mijn conclusie over de schoonmaakset

Wij waren al onwijs fan van het speelgoed van Vtech, wij hebben ook de schep & leer ijscokar, de pratende thee set & de picknick mand. Voor ons lijstje hebben wij nog de Vtech scan & leer winkelmand staan. En ook hier ben ik zeker van dat ze onwijs veel ermee gaan spelen. En hoe leuk is het om je kindjes gelukkig te zien & te maken met heerlijk kleurrijk en interactief speelgoed?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...