hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Zwangerschapskleding feestelijke zwangerschapsjurk

Published on december 13th, 2015 | by de Redactie

0

Feestelijk zwanger tijdens de feestdagen!

Deze feestelijke zwangerschapsjurk van Noppies is in het echt nog mooier dan op de foto’s. Wat een feest dat ik dit prachtige positiejurkje heb mogen testen!

Feestelijke zwangerschapsjurk

De stof is heel zacht en de bovenkant is prachtig, volgens mij geborduurd of gehaakt. Doordat er een lint onder je borsten is verwerkt, is het weten van de juiste maat wel erg belangrijk, dit gedeelte van het jurkje rekt namelijk niet mee. De blinde rits aan de zijkant loopt hier ook doorheen dus als daar iets van spanning op komt te staan zal de rits niet sluiten. Het jurkje valt heel mooi en soepel over mijn buik en het blijft daardoor een elegant jurkje. De bolero voelt ook erg zacht en valt nauwsluiten en daardoor past deze goed bij dit jurkje omdat de bovenkant van het jurkje al een echte eyecatcher is, daar wil je dan niet te veel van afleiden. De legging heeft een verstevigende band waardoor je buik goed word ondersteund wat ik persoonlijk erg prettig vind. De stof is glad en de naden zijn bijna niet zichtbaar, ook erg fijn.

Ik vind deze feestelijke zwangerschapsjurk zeker een aanrader voor de feestdagen of een sjieke gelegenheid. Ik voel me er vrij in, vrouwelijk en elegant. En Olivia, mijn dochtertje van 5 wilt nu voor kerst ook een mooie zwarte jurk net als mama.

Dank je wel Babylabel en Noppies dat ik deze set heb mogen testen, mijn feestelijke kerst outfit is dankzij jullie perfect.

Liefs Astrid

feestelijke zwangerschapsjurk

Zwangerschapsjurk noppies, feestjurk

Tags: , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑