Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

7 april 2023

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt drie nieuwe SmartRhythms™, ontworpen om moeders te ondersteunen tijdens de verschillende stadia van hun afkolftraject, door ze de mogelijkheid te geven om de Elvie Pump af te stemmen op hun lichaam, behoeften en doelen. Met de missie om vrouwen te ondersteunen tijdens hun borstvoedingsreis, lanceert Elvie nieuwe kolfritmes – ‘Slow & Gentle’, ‘Express & Collect’ en ‘Multi-switch’.

De nieuwe SmartRhythm™-functie omvat: 

Slow & Gentle

Voor moeders met gevoelige tepels die pijn ervaren tijdens het kolven of niet comfortabel kunnen kolven vanwege mastitis.

Express & Collect

Voor moeders met zwaardere toeschietreflex die lekkage ervaren tijdens het kolven als gevolg van een sterke melkstroom.

Multi-switch

Moeders helpen de melkstroom te optimaliseren door meerdere toeschietreflexen te activeren.
SmartRhythm™ is nu beschikbaar in de Elvie-app op iOS, met Android binnenkort. 

Altijd en overal kolven

Dankzij de Elvie Pump kun je helemaal naar eigen inzicht kolven – thuis, op je werk of onderweg. Je hoeft geen uren meer slangetjes te reinigen of ergens uit het zicht of in de buurt van een stopcontact door te brengen. Met de Elvie Pump kun je een vergadering voorzitten, naar buiten gaan of gewoon even ontspannen… terwijl je kolft.

Draagbaar

De Elvie Pump is klein en licht en wordt in een normale voedingsbh gedragen zodat deze echt hands-free is. Er is niets dat je tegenhoudt of afremt.

Stil

De revolutionaire technologie zorgt ervoor dat je niets hoort en in alle rust kunt kolven, overal en altijd. De Elvie Pump werkt op de achtergrond, zodat jij zelf niets hoeft te doen.

Geen gedoe

Van installatie tot en met reinigen is de Elvie Pump gemakkelijk in het gebruik. Er zijn maar 5 onderdelen die gereinigd hoeven te worden en de Elvie pump is een handomdraai weer gemonteerd. Geen kabels, geen omkleden, geen gedoe.

Slim

Verbind de Elvie Pump met de gratis app om in real time het melkvolume in het oog te houden, het pompverloop voor elke borst te volgen en de pomp op afstand te bedienen. App beschikbaar in Nederlands.

Responsief

De Elvie Pump schakelt automatisch van de stimulatiemodus over op de kolfmodus als het inschieten van de melk wordt gedetecteerd en pauzeert als de fles vol is. Weer een zorg minder


De Elvie Pump is handsfree en mobiel, zodat je onderweg kunt reizen, maar het is ook de kleinste, meest vlakke all-in-bh-borstkolf voor ultieme discretie. Daarnaast maakt Elvie Pump gebruik van krachtige, miniatuur pompjes die zuigkracht creëren met behulp van kleine schijven die bewegen met 21.000 oscillaties per seconde – dat gaat het menselijk gehoor te boven en is ontworpen om aan te voelen alsof je je baby borstvoeding geeft. Je kunt de Elvie Pump bedienen vanaf je telefoon, waarmee je je kolfgeschiedenis en de melkvolumes in real-time volgt. Aan de slag gaan is eenvoudig met volledige begeleiding in de app waarbij je ook je favoriete kolfinstellingen op kan slaan voor een snelle start. *Akoestische test in maximale afkolfstand versus de top 5 best verkochte elektrische borstkolven in de VS, het VK, Duitsland en Frankrijk (verkoopgegevens van apr 2021 tot mrt 2022). 

Over Elvie

Elvie, opgericht in 2013, is een Brits merk dat slimmere technologie voor vrouwen ontwikkelt. Nadat CEO Tania Boler zich realiseerde dat er niet genoeg steun was voor nieuwe moeders, bracht CEO Tania Boler een team van ingenieurs, ontwerpers en zakenmensen van wereldklasse samen om de bestaande onaantrekkelijke en verouderde medische hulpmiddelen voor de gezondheid van vrouwen om te vormen tot gestroomlijnde consumentenproducten die thuis kunnen worden gebruikt.Elvie heeft inmiddels vier producten op de markt. De Elvie Trainer is een bekroonde Kegel-trainer en -app. Het tweede product, Elvie Pump, is de ultra stille, draagbare borstkolf die in de beha past, zodat moeders handsfree kunnen kolven. De nieuwste toevoegingen zijn de Elvie Curve en Elvie Catch; beide versterken het borstvoedingsassortiment van Elvie. Elvie Curve is een draagbare siliconen borstkolf die natuurlijke zuigkracht gebruikt voor comfort en Elvie Catch is een set van twee veilige melkopvangbekers om lekken en extra melk op te vangen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC09274

Deze borstkolf is echt een aanrader! + winactie.

Borstvoeding geven is echt iets wat je in het begin goed onder de knie moet krijgen. Het is niet zomaar...
image-3

De 5 meest gestelde vragen en antwoorden over borstvoeding bij pasgeborenen

Van 1 tot 7 augustus vieren we de Internationale Borstvoedingsweek. Borstvoeding staat bekend als de beste manier om je baby...
voedings bh medela

Review – De Medela keep cool voedings bh

De juiste bh vinden voor tijdens het kolven en voeden is best heel erg lastig.  Inmiddels is ons meisje bijna...