Maak je eigen muursticker!

30 mei 2017

Bij het inrichten van een babykamer kun je alle kanten op. Je bent er wel even mee bezig en je wil natuurlijk dat alles tot in de kleinste detail klopt. Ik vond het een super leuk project, op zoek naar goede meubels, een mooie lamp, een plankje aan de muur. Erg belangrijk voor de sfeer is het behang, maar nog leuker: een gave muursticker! We kwamen de webshop van Muurstickerstunter tegen, een te gekke webshop met een breed assortiment in muurstickers babykamer.

Wat dacht je van kinderkamer muurstickers met allerlei Disney personages, of een muursticker met een versje? Super leuk om elke keer voor het slapen gaan op te lezen! Maar ook gave groeimeters en muurstickers met apen, poesjes, leeuwen, uiltjes, dolfijnen, paarden. Ik kan nog wel even doorgaan, maar je kunt ook zelf een kijkje gaan nemen!

Eigen muursticker tekst

Echt uniek in deze webshop van Muurstickerstunter is de gepersonaliseerde muursticker met tekst. Je kunt geheel naar eigen wens je eigen muursticker met tekst samenstellen! Via de online tool kun je je eigen tekst, quote, naam of iets anders naar eigens wens maken. Selecteer ook zelf je eigen lettertype, formaat en kleur. Je kunt zelfs de achtergrond kleur van de muur veranderen, zodat je zeker weet dat de kleuren van de muur en de sticker bij elkaar passen. Dat moesten wij natuurlijk even proberen, super leuk en wat een handige tool zeg!

 

Gemakkelijk plakken en verwijderen

De babykamer stickers zijn erg gemakkelijk aan te brengen, met de bijleverde instructies. Je kunt ze er zelfs weer afhalen en opnieuw opplakken, mocht je schreef hebben geplakt. Alle stickers uit het brede assortiment zijn van een hoge kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. Maar je kindje wordt natuurlijk ook groter en wil wel eens iets anders op de muur. Deze muurstickers verwijder je dan weer gemakkelijk van muur, zonder dat het beschadigingen achterlaat. Ideaal!

Bekijk meer muurstickers op de site van:

Muurstickerstunter.nl

Gave zwarte muursticker met een uiltje

Stoere hartjes in zwart en mintgroen, of je kiest zelf een kleurtje uit!

Houd de groei van je kindje bij met deze groeimeter met grappige dieren

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderbed

Kinderbed van hoge kwaliteit belangrijk

Een belangrijk criterium bij het zoeken naar een kinderbed is de kwaliteit. Je kind zal graag het aller mooiste en...
jaga radiator

Kidsproof verwarmen met Jaga

Kidsproof verwarmen; het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de baby- of kinderkamer,...
nijntje little dutch vintage miffy

Little Dutch, Vintage collectie

Little Dutch lanceerde hun nieuwe Vintage collectie. Ontdek de Vintage Little Flowers en Vintage Sunny Stripes ontwerpen. Geweldig om te...