Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

22 december 2023

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt na te gaan denken over een nieuwe babykamer. En dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. In de kerstvakantie gaan wij starten met het bouwen van de kamer op zolder. Ja, jullie lezen het goed! Alles aan de babykamer moet nog gedaan worden.

Opzoek naar leuke meubels

Natuurlijk droom ik al wel met regelmaat weg in de ideeën die wij hebben voor een nieuwe babykamer. En tijdens het zoeken kom je dan overal superleuke websites tegen. Er is zoveel aanbod! Ik stuitte op een hele mooie kleerkast voor de kinderkamer. Een kast met witte en houten accenten. Met deze kleuren combinatie willen wij de gehele kinderkamer inrichten. We zagen daarvan ook nog een bijpassende commode. Ik ben verliefd!

Accessoires voor op de nieuwe babykamer

Ook ben ik al verder aan het nadenken over de inrichting van de nieuwe babykamer. De kamer moet knus en gezellig zijn, maar ook veiligheid vinden we belangrijk. Op mijn lijstje staan een aantal hele leuke en handige dingen voor onder andere de inrichting en de decoratie. Maar ook een aantal mooie spullen voor de verzorging van ons kleintje. Wat mij echt erg handig lijkt voor op de zolderkamer, is een verwarmd aankleedkussen. Op zolder is het altijd net iets kouder en dan is zo’n aankleedkussen toch heerlijk! Binnenkort ga ik naar de negenmaandenbeurs en daar kunnen we deze uitproberen dus dat gaan we dan zeker even doen.

Een leuke muur die eruit springt

Voor op de muur heb ik heel gaaf behang gezien. Er zijn zoveel leuke verschillende printjes en het lijkt mij echt tof om één muur te behangen met mooi dierenbehang. Dat geeft in combinatie met de mooie meubels die we hebben gezien bij deze online meubelwinkel de kamer een rustige basis. Met accessoires zoals een heerlijk zacht vloerkleed en een mooi fauteuil geven we de kamer verder een fijne en knusse sfeer.

De kamer word een fijne plek om samen met de baby op komst, af en toe even terug te trekken. Voeden, samen knuffelen en ook het voorlezen van een boekje kunnen we hier dan doen. Maar voor nu hebben we nog veel om over na te denken. Ik ben erg benieuwd hoe ver we gaan komen in de kerstvakantie en hoe de babykamer uiteindelijk gaat worden.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
765371

De mooiste muren voor de kinderkamer

De kinderkamer inrichten blijft leuk, of het nu voor je eerste kindje is of voor een kindje wat alweer toe...