Alleen het allerbeste voor je kleintje!

21 juli 2023

Wanneer je net moeder bent geworden zul je merken dat je alleen het allerbeste voor je kleintje wilt. Naast een goede en gezonde opvoeding, de beste spulletjes en een veilige omgeving om op te groeien wil je ook dat je kleintje aangekleed word in de fijnste mode zodat hij of zij zich vrij kan bewegen en wat dacht je van de eerste stapjes? Een paar stevige babyschoentjes zijn dan echt een must!

De allerbeste spulletjes

Het begint al vroeg tijdens je zwangerschap dat je op zoek gaat naar de allerbeste spulletjes voor je kleintje. Je wilt natuurlijk de fijnste kinderwagen, niet alleen voor je kleintje maar ook voor jezelf. Vervoersgemak, comfort en ook de wandelhouding voor jezelf mag je niet vergeten. Nog zo’n belangrijke keuze is die van een autostoel (maxicosi). Veiligheid boven alles!

Een veilige omgeving

Bij het inrichten van de kinderkamer zijn er belangrijke aspecten waar je bij na moet denken. Zet je ledikant niet in de buurt van een verwarming of bij (de koordjes van) een gordijn. Ook zijn deurbeschermers, tafelhoekjes en stopcontact beveiliging van belang. Je wilt nu eenmaal dat je kind in en veilige omgeving kan opgroeien.

Comfortabel bewegen

Wanneer je baby nog heel klein is en nog alles moet gaan ontdekken is het fijn om ze comfortabele kleding te laten dragen. Hierin heeft je kleintje genoeg bewegingsvrijheid, een spijkerbroekje, jurkje of laagjes kleding is veel lastiger voor je kleintje om vrij in te bewegen.

Eerste stapjes

Je kleintje is (gemiddeld) ergens tussen de 11 en 14 maanden klaar om zijn eerste stapjes te gaan zetten. Als moeder wil je de ontwikkeling van de voetjes en het stappen alleen op de beste manier bevorderen. Een paar goede en stevige babyschoentjes zijn dan ook super belangrijk. Veel merken hebben speciale babyschoentjes met flexibele zooltjes voor een goede afwikkeling van de voetjes.

Verantwoorde voeding

Je baby groeit de eerste maanden vooral op borst en/of flesvoeding, daarna mag je stapje voor stapje starten met vaste voeding. Deze groente en fruithapjes maak je gemakkelijk zelf. Heb je haast of ga je een dagje weg dan kun je er voor kiezen om kant en klare hapjes te kopen. Tegenwoordig heb je supermakkelijke apparaten die in rap tempo het eten stomen. Gezond en heel handig wanneer je een voorraadje in de vriezer wilt aanleggen

Alleen het allerbeste is het beste

Er zijn zoals je ziet veel dingen waarbij je alleen naar het allerbeste voor je kleintje opzoek gaat. Dat wil niet zeggen dat altijd alles duur of nieuw moet zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook tweedehands goed slagen voor bepaalde spullen en wat dacht je van een paar goede babyschoentjes in de sale?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...