Lekker dromen met Disney

8 november 2017

Wat wij op de redactie echt het leukste vinden aan zwanger zijn, is het inrichten van het kamertje. Het liefst was ik daar al direct aan het begin van mijn zwangerschap mee begonnen. Maar het is misschien handig om te wachten tot je weet welk geslacht jouw kindje heeft. Zo kan je het kamertje tot in de puntjes stylen voor jouw baby boy of baby girl. Maar wat vaak wordt vergeten, zijn goede gordijnen! Wij hadden dit pas op het einde geregeld, om vervolgens binnen een half jaar weer nieuwe gordijnen te moeten kopen omdat de eerste te licht waren.

Daarom zijn we extra blij met de super schattige nieuwe collectie van VELUX. Want in samenwerking met Disney hebben zij een prachtige Droomcollectie ontworpen. Deze nieuwe collectie combineert de functionaliteit en betrouwbaarheid van VELUX producten met de opwindende, vrolijke wereld van Disney’s geliefde karakters. De verduisterend rolgordijnen bieden zo goed als totale verduistering. Zo wordt zelfs het slaapje overdag een heerlijk rustmoment.

We love Disney

De Disney VELUX Droomcollectie bestaat uit verduisterende rolgordijnen speciaal ontworpen voor kleine kinderen. In totaal zijn er twaalf dessins verkrijgbaar met Disney’s personages als Winnie de Poeh, Bambi, Minnie en Mickey Mouse, Planes en de Disney Prinsessen, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. VELUX heeft voor ieder dakraam een passende raamdecoratie met een ruime keus. Je kunt kiezen voor rolgordijnen, plissé-gordijnen, jaloezieën of verduisteringsgordijnen.

Niet alleen een goed verduisterend gordijn werkt mee aan een goede nachtrust, maar ook het babybedje moet lekker liggen. Heerlijke nachten voor jouw kleine wonder dankzij deze stijlvolle babybedjes! En die Disney VELUX gordijnen zijn daar dus een perfecte toevoeging op. Ik weet zeker dat dit jouw kindje voor altijd bij blijft, want de Disney figuren blijven bij deze mama favoriet!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...