Lekker dromen met Disney

8 november 2017

Wat wij op de redactie echt het leukste vinden aan zwanger zijn, is het inrichten van het kamertje. Het liefst was ik daar al direct aan het begin van mijn zwangerschap mee begonnen. Maar het is misschien handig om te wachten tot je weet welk geslacht jouw kindje heeft. Zo kan je het kamertje tot in de puntjes stylen voor jouw baby boy of baby girl. Maar wat vaak wordt vergeten, zijn goede gordijnen! Wij hadden dit pas op het einde geregeld, om vervolgens binnen een half jaar weer nieuwe gordijnen te moeten kopen omdat de eerste te licht waren.

Daarom zijn we extra blij met de super schattige nieuwe collectie van VELUX. Want in samenwerking met Disney hebben zij een prachtige Droomcollectie ontworpen. Deze nieuwe collectie combineert de functionaliteit en betrouwbaarheid van VELUX producten met de opwindende, vrolijke wereld van Disney’s geliefde karakters. De verduisterend rolgordijnen bieden zo goed als totale verduistering. Zo wordt zelfs het slaapje overdag een heerlijk rustmoment.

We love Disney

De Disney VELUX Droomcollectie bestaat uit verduisterende rolgordijnen speciaal ontworpen voor kleine kinderen. In totaal zijn er twaalf dessins verkrijgbaar met Disney’s personages als Winnie de Poeh, Bambi, Minnie en Mickey Mouse, Planes en de Disney Prinsessen, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. VELUX heeft voor ieder dakraam een passende raamdecoratie met een ruime keus. Je kunt kiezen voor rolgordijnen, plissé-gordijnen, jaloezieën of verduisteringsgordijnen.

Niet alleen een goed verduisterend gordijn werkt mee aan een goede nachtrust, maar ook het babybedje moet lekker liggen. Heerlijke nachten voor jouw kleine wonder dankzij deze stijlvolle babybedjes! En die Disney VELUX gordijnen zijn daar dus een perfecte toevoeging op. Ik weet zeker dat dit jouw kindje voor altijd bij blijft, want de Disney figuren blijven bij deze mama favoriet!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...
765371

De mooiste muren voor de kinderkamer

De kinderkamer inrichten blijft leuk, of het nu voor je eerste kindje is of voor een kindje wat alweer toe...
image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...