Lieve diertjes op de babykamer

15 januari 2016

Bij Dreumes enZo kunnen ze er maar geen genoeg van krijgen. De Forest diertjes! Wederom besloten zij de collectie omtrent alle bosdieren uit te breiden. Ditmaal werden er gedurfde combinaties aangegaan. Mintgroen met gouden zwaluwen op een hanglamp, heel bijzonder in de babykamer. Maar ook de Wanderwood lamp met dromerig effect staat zeker leuk in een babykamer of kinderkamer. De lampen worden in Nederlands atelier met de hand gemaakt. Zo is het design uniek en de kwaliteit blijft gewaarborgd.

babykamer bosdieren

Naast de uitbreiding in de lampen werd ook de bestaande hydrofiel collectie uitgebreid met een serie pentekening achtige luiers & doeken. Een heerlijk zachte kwaliteit witte doeken van Jollein, geprint met de prachtige forest friends tekeningen. Eekhoorntjes, Hertjes, uiltjes en vosjes, je vind ze allemaal terug in de doeken. Naast de fijne kwaliteit van Jollein zijn de doeken ook nog eens prachtig verpakt en aantrekkelijk geprijsd.

————–muursticker dieren, dieren meetlat, meetlat kinderkamer, babykamer inspiratie

Wauw! Oke, eerlijk is eerlijk de panda leeft dan waarschijnlijk in een ander soort bos, maar wat is deze muursticker geweldig. De groeiladder plak je op de muur van de babykamer bosdieren, de ondergrond bepaald de kleur. Dus heb je groen op de muur? Dan zie je die er tussendoor. Met de leeftijd labeltjes plak je steeds weer de grootte van je kind erbij.

poster babykamer, babykamer bosdieren, babykamer styling, babykamer inspiratie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...