online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykamer

Published on januari 15th, 2016 | by de Redactie

0

Lieve diertjes op de babykamer

Bij Dreumes enZo kunnen ze er maar geen genoeg van krijgen. De Forest diertjes! Wederom besloten zij de collectie omtrent alle bosdieren uit te breiden. Ditmaal werden er gedurfde combinaties aangegaan. Mintgroen met gouden zwaluwen op een hanglamp, heel bijzonder in de babykamer. Maar ook de Wanderwood lamp met dromerig effect staat zeker leuk in een babykamer of kinderkamer. De lampen worden in Nederlands atelier met de hand gemaakt. Zo is het design uniek en de kwaliteit blijft gewaarborgd.

babykamer bosdieren

Naast de uitbreiding in de lampen werd ook de bestaande hydrofiel collectie uitgebreid met een serie pentekening achtige luiers & doeken. Een heerlijk zachte kwaliteit witte doeken van Jollein, geprint met de prachtige forest friends tekeningen. Eekhoorntjes, Hertjes, uiltjes en vosjes, je vind ze allemaal terug in de doeken. Naast de fijne kwaliteit van Jollein zijn de doeken ook nog eens prachtig verpakt en aantrekkelijk geprijsd.

————–muursticker dieren, dieren meetlat, meetlat kinderkamer, babykamer inspiratie

Wauw! Oke, eerlijk is eerlijk de panda leeft dan waarschijnlijk in een ander soort bos, maar wat is deze muursticker geweldig. De groeiladder plak je op de muur van de babykamer bosdieren, de ondergrond bepaald de kleur. Dus heb je groen op de muur? Dan zie je die er tussendoor. Met de leeftijd labeltjes plak je steeds weer de grootte van je kind erbij.

poster babykamer, babykamer bosdieren, babykamer styling, babykamer inspiratieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑