Lieve diertjes op de babykamer

15 januari 2016

Bij Dreumes enZo kunnen ze er maar geen genoeg van krijgen. De Forest diertjes! Wederom besloten zij de collectie omtrent alle bosdieren uit te breiden. Ditmaal werden er gedurfde combinaties aangegaan. Mintgroen met gouden zwaluwen op een hanglamp, heel bijzonder in de babykamer. Maar ook de Wanderwood lamp met dromerig effect staat zeker leuk in een babykamer of kinderkamer. De lampen worden in Nederlands atelier met de hand gemaakt. Zo is het design uniek en de kwaliteit blijft gewaarborgd.

babykamer bosdieren

Naast de uitbreiding in de lampen werd ook de bestaande hydrofiel collectie uitgebreid met een serie pentekening achtige luiers & doeken. Een heerlijk zachte kwaliteit witte doeken van Jollein, geprint met de prachtige forest friends tekeningen. Eekhoorntjes, Hertjes, uiltjes en vosjes, je vind ze allemaal terug in de doeken. Naast de fijne kwaliteit van Jollein zijn de doeken ook nog eens prachtig verpakt en aantrekkelijk geprijsd.

————–muursticker dieren, dieren meetlat, meetlat kinderkamer, babykamer inspiratie

Wauw! Oke, eerlijk is eerlijk de panda leeft dan waarschijnlijk in een ander soort bos, maar wat is deze muursticker geweldig. De groeiladder plak je op de muur van de babykamer bosdieren, de ondergrond bepaald de kleur. Dus heb je groen op de muur? Dan zie je die er tussendoor. Met de leeftijd labeltjes plak je steeds weer de grootte van je kind erbij.

poster babykamer, babykamer bosdieren, babykamer styling, babykamer inspiratie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...