online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Verzorging

Published on januari 27th, 2017 | by de Redactie

0

Dermo Care zorgt voor jouw kleintje

Dermo Care zorgt als geen ander voor de kwetsbare kinderhuid met speciaal ontwikkelde lijnen persoonlijke verzorging voor baby’s en kids. De producten zijn dermatologisch getest, extra mild en verzorgend. En om het bad- of doucheritueel nog leuker te maken, zijn de verpakkingen voorzien van karakters waar kinderen dol op zijn.

Verzorging kwetsbare babyhuid

Zo is er voor de allerkleinsten een lijn van Nijntje (voor jongens én voor meisjes!). De (verzorgings)producten zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de kwetsbare babyhuid, zijn van dermatologisch verantwoorde kwaliteit en hebben een heerlijke, typische babygeur.

De verzorgingsproducten zijn geschikt voor onder de douche, in bad en er is uiteraard ook shampoo verkrijgbaar. Daarnaast kennen enkele van de lijnen van Dermo Care producten als handzeep en toetendoekjes.

En zelfs in geval van nood biedt Dermo Care uitkomst, want wat troost er nou meer bij een valpartij of een wondje dan een kus van papa of mama dan een pleister met een van je favoriete karakters erop? Huidvriendelijk, vuilwerend en gemakkelijk te verwijderen.Comments are closed.

Back to Top ↑