De eerste stapjes met Bunnies JR Baby Sneakers

21 april 2023

Van het kruipen naar het optrekken tot het zetten van de eerste stapjes. Wat een magisch moment! Om de kleine dreumes voetjes goed te ondersteunen is goed schoeisel erg belangrijk. Daarom is onze kleine meid goed voorbereid tijdens deze bijzondere mijlpaal met haar eigen Bunnies JR baby sneakers!

Bekijk hier alle schoentjes van Bunnies

Zusje Zacht baby sneakers

De sneakers zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien maar speciaal gemaakt voor kinderen die hun eerste stapjes zetten. Ze zijn volledig van leer, zeer buigzaam wat ontzettend fijn is voor de kleine baby –dreumes voetjes en daarnaast zorgt de antislip zool ervoor dat de allerkleinste niet wegglijden zodat ze stevig op hun benen blijven staan.

Omdat onze dochter druk bezig is met de wereld ontdekken en zich optrekt aan alle meubels, is het fijn om haar kleine dreumesvoetjes goed te beschermen en haar schoenen aan te trekken waarbij ze voorzichtig leert lopen.

Meten is weten!

Voordat je kinderschoenen aanschaft, is het belangrijk om te weten welke maat ze hebben. Door regelmatig de voeten op te meten kom je erachter of de schoenen nog steeds de juiste maat hebben. Je kan natuurlijk naar de winkel gaan om daar met regelmaat de voetjes op te meten maar op de website van Bunnies kun je ook de voetjesmeter downloaden. Een ontzettend handige hulpmiddel! Daarnaast hebben de schoenen van Bunnies JR een uitneembare voetbed waarbij je in één oogopslag kunt zien of de kinderenschoenen nog goed passen!

Stoere schoenen voor een stoere meid

Zodra ze haar stoere Bunnies sneakers aan heeft, kruipt ze ervan door. Als ze eenmaal de bank in het vizier heeft houdt ze zich er stevig aan vast en hupsakee, daar staat ze! Zo trotst als een pauw kijkt ze nieuwsgierig om zich heen. De schoenen zitten super goed en staan haar verschrikkelijk leuk! Door de antislip zool glijdt ze niet weg waardoor ze stevig op haar benen blijft staan. Als we kleding en schoenen kopen, kijken we natuurlijk wat haar leuk staat maar ook wat bij haar karakter past. De Bunnies JR. zijn sportief en stoer, wat een leuke match is met onze dochter’s karakter.

De Baby sneakers van Bunnies JR zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en printjes en zijn verkrijgbaar in maat 18 t/m 23. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van deze ontzettend leuke baby sneakers en raden deze  hippe schoentjes zeker aan als je ontdekkende dreumes in de loopfase zit!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...