Dag erwtje, welkom watermeloen!

26 februari 2023

Hoe groot is de baby in de buik? Die vraag krijgen zwangere vrouwen heel vaak. Mama’s-to-be’s weten precies hoe groot hun baby’tje is , maar in centimeters is het toch wat abstract om het je voor te stellen. Daarom laat dit boek zien hoe groot de baby is. Volg in dit boek ‘Dag erwtje, welkom watermeloen!’ de groei en ontwikkeling van de baby, boordevol grappige voorbeelden. Een super leuk zwangerschapscadeau ter voorbereiding op de kleine baby die komen gaat.

Leuke weetjes

Dit leuke informatieve boek laat doormiddel van plaatjes zien hoe groot de baby is. Bijvoorbeeld zo groot als een macaron (11 weken) of een trompet (39 weken). Daarnaast vind je allerlei weetjes over de ontwikkeling, zoals wanneer de teentjes worden gevormd (9 weken) en wanneer de baby kan horen (24 weken) en wanneer de longen rijpen (week 32).

– Dag erwtje, welkom watermeloen. Iedereen kijkt uit naar jouw komst! –

Een musthave cadeauboek met leeslint voor alle aanstaande ouders, en vooral ook voor broertjes en zusjes en andere familieleden. Zo kan iedereen de ontwikkeling van de baby volgen.

Hoe groot is de baby?

De groei van de baby word in dit boek bekeken vanaf week 6, omdat de meeste zwangerschappen in die week worden vastgesteld. De afmetingen en het gewicht die hier worden genoemd zijn gebaseerd op gemiddelden en zijn bedoeld om de groei en ontwikkeling van de baby visueel te maken. Deze gemiddelde gegevens kunnen afwijken van de lengte of het gewicht van jouw baby. IEDERE BABY IS UNIEK!

Over het boek ‘Dag erwtje, welkom watermeloen’

Dit boek is niet alleen leuk voor aanstaande ouders, maar ook een superleuk boek om samen met je (kleine) kinderen te bekijken. De plaatjes geven meer begrip aan de lengte van een baby in de buik en dit is op een leuke manier weergegeven. Een mooi boek om er elke keer weer even bij te pakken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van boekreview Fien en Teun

Boekreview; Het makkelijke moestuinboek van Fien en Teun

Als je mijn vorige review hebt gelezen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt hoe enthousiast ik ben over het hele concept...
voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...
kikker leesboek voorlezen baby

Boek review; Taart voor kikker

Een review schrijven voor een boek van kikker? Geen probleem! Van Kinderboeken.nl ontvingen we het leuke kartonboekje van ’taart voor...