Dag erwtje, welkom watermeloen!

26 februari 2023

Hoe groot is de baby in de buik? Die vraag krijgen zwangere vrouwen heel vaak. Mama’s-to-be’s weten precies hoe groot hun baby’tje is , maar in centimeters is het toch wat abstract om het je voor te stellen. Daarom laat dit boek zien hoe groot de baby is. Volg in dit boek ‘Dag erwtje, welkom watermeloen!’ de groei en ontwikkeling van de baby, boordevol grappige voorbeelden. Een super leuk zwangerschapscadeau ter voorbereiding op de kleine baby die komen gaat.

Leuke weetjes

Dit leuke informatieve boek laat doormiddel van plaatjes zien hoe groot de baby is. Bijvoorbeeld zo groot als een macaron (11 weken) of een trompet (39 weken). Daarnaast vind je allerlei weetjes over de ontwikkeling, zoals wanneer de teentjes worden gevormd (9 weken) en wanneer de baby kan horen (24 weken) en wanneer de longen rijpen (week 32).

– Dag erwtje, welkom watermeloen. Iedereen kijkt uit naar jouw komst! –

Een musthave cadeauboek met leeslint voor alle aanstaande ouders, en vooral ook voor broertjes en zusjes en andere familieleden. Zo kan iedereen de ontwikkeling van de baby volgen.

Hoe groot is de baby?

De groei van de baby word in dit boek bekeken vanaf week 6, omdat de meeste zwangerschappen in die week worden vastgesteld. De afmetingen en het gewicht die hier worden genoemd zijn gebaseerd op gemiddelden en zijn bedoeld om de groei en ontwikkeling van de baby visueel te maken. Deze gemiddelde gegevens kunnen afwijken van de lengte of het gewicht van jouw baby. IEDERE BABY IS UNIEK!

Over het boek ‘Dag erwtje, welkom watermeloen’

Dit boek is niet alleen leuk voor aanstaande ouders, maar ook een superleuk boek om samen met je (kleine) kinderen te bekijken. De plaatjes geven meer begrip aan de lengte van een baby in de buik en dit is op een leuke manier weergegeven. Een mooi boek om er elke keer weer even bij te pakken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
DSC03150

Boekreview – Toen ik jouw grote zus werd

Hoera! Rae wordt grote zus. Wij zijn natuurlijk erg blij dat we dit nogmaals mogen meemaken. Maar hoe bereid je...
Voorleesboek brandweer Spuit Elf

Boekreview – Spuit Elf telt tot 10… 11

Dat het brandweer virus zich snel verspreid is overduidelijk met een papa als brandweer man. Dan is voor een klein...