hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer muurstickers voor babykamer

Published on juni 6th, 2017 | by Karen

0

Cityline muurstickers voor babykamer

Populair voor de aankleding van een babykamer zijn mooie muurstickers. Vooral muurstickers met bomen en of met sterren zijn erg populair bij aanstaande ouders.

Wij spotten echter de leuke Cityline muurstickers met een net iets ‘snellere’ uitstraling. Een mooi stadsgezicht met genoeg te zien waar je kindje heerlijk naar kan kijken. Boven de stad vliegen onder andere helikopters, waarvan er eentje een vaandel heeft met de naam van je kindje er op. Super persoonlijk dus, deze bijzonder leuke naamsticker.

Boy or girl?

Voor jongens is er een mooie uitvoering in blauwe en groene tinten: Cityline boys. Voor meisjes uiteraard een schattige roze getinte variant: Cityline girls. En wil je liever een wat kleurrijker exemplaar dan kun je nog kiezen voor de multi-color variant: Cityline multi. De muursticker kost €189,- en wordt gratis verzonden. Voor dat bedrag heb je een hele muur gevuld met deze maar liefst 250 cm brede muursticker! Past bijvoorbeeld heel erg mooi boven het bedje.

Heb je een iets kleiner budget, dan is er ook genoeg keuze in leuke muurstickers. Voor nog meer leuke muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl. Ook hebben ze nog meer leuke spulletjes voor kids, zoals leuke kindertassen en hippe knuffels.

muurstickers voor babykamer

muurstickers voor babykamer

Meer inspiratie voor de kinderkamer nodig? Kijk eens binnen in de leukste babykamertjes >>>

Tags: , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑