Cityline muurstickers voor babykamer

6 juni 2017

Populair voor de aankleding van een babykamer zijn mooie muurstickers. Vooral muurstickers met bomen en of met sterren zijn erg populair bij aanstaande ouders.

Wij spotten echter de leuke Cityline muurstickers met een net iets ‘snellere’ uitstraling. Een mooi stadsgezicht met genoeg te zien waar je kindje heerlijk naar kan kijken. Boven de stad vliegen onder andere helikopters, waarvan er eentje een vaandel heeft met de naam van je kindje er op. Super persoonlijk dus, deze bijzonder leuke naamsticker.

Boy or girl?

Voor jongens is er een mooie uitvoering in blauwe en groene tinten: Cityline boys. Voor meisjes uiteraard een schattige roze getinte variant: Cityline girls. En wil je liever een wat kleurrijker exemplaar dan kun je nog kiezen voor de multi-color variant: Cityline multi. De muursticker kost €189,- en wordt gratis verzonden. Voor dat bedrag heb je een hele muur gevuld met deze maar liefst 250 cm brede muursticker! Past bijvoorbeeld heel erg mooi boven het bedje.

Heb je een iets kleiner budget, dan is er ook genoeg keuze in leuke muurstickers. Voor nog meer leuke muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl. Ook hebben ze nog meer leuke spulletjes voor kids, zoals leuke kindertassen en hippe knuffels.

muurstickers voor babykamer

muurstickers voor babykamer

Meer inspiratie voor de kinderkamer nodig? Kijk eens binnen in de leukste babykamertjes >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...