Maak kennis met Bunnies JR

3 december 2017

Heb jij al kennis gemaakt met Zola Zacht, Sjimmie Stoer, Nina Noord en Bente Bliksem? Deze en vele andere schattige namen vind je terug in de nieuwste collectie van BunniesJR. In de wintercollectie van 2017 is overvloedig gebruik gemaakt van de meest frisse kleuren, sprankelende glitters en verrassende accenten.

Bikerlaarsjes zijn dé trend voor aankomende winter. Ook voor de allerkleinste is deze trend terug te zien in onze wintercollectie, uiteraard wel helemaal in de stijl van BunniesJR.

bunnies kinderschoenenVerschillende maatjes voor verschillende fases

De beste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in de schoentjes te staan! Welke schoenmaatjes passen het beste bij jouw kindje? Bunnies kinderschoenen is onderverdeeld in 4 fases om de keuze nog makkelijker te maken; Baby, Flex, Stap & Superstap.

Wiebelende teentjes zorgen ervoor dat het erg lastig te controleren is of een schoentje nog past. BunniesJR heeft daarom alle schoentjes voorzien van een uitneembaar voetbed met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Wil je precies weten welke schoentjes geschikt zijn voor de voetjes van jouw kleintje? Kijk dan op de site van BunniesJR voor meer informatie of Laat je dan adviseren bij één van onze verkooppunten! Zo heb je altijd je beste maatje voor je kleine maatje.

Bekijk en shop het uitgebreide assortiment Bunnies kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com

bunniesjr, bunnies online

bunniesjr, bunnies online

bunniesjr, bunnies online

BewarenBewaren

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...