hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes

Published on december 3rd, 2017 | by de Redactie

0

Maak kennis met Bunnies JR

Heb jij al kennis gemaakt met Zola Zacht, Sjimmie Stoer, Nina Noord en Bente Bliksem? Deze en vele andere schattige namen vind je terug in de nieuwste collectie van BunniesJR. In de wintercollectie van 2017 is overvloedig gebruik gemaakt van de meest frisse kleuren, sprankelende glitters en verrassende accenten.

Bikerlaarsjes zijn dé trend voor aankomende winter. Ook voor de allerkleinste is deze trend terug te zien in onze wintercollectie, uiteraard wel helemaal in de stijl van BunniesJR.

bunnies kinderschoenenVerschillende maatjes voor verschillende fases

De beste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in de schoentjes te staan! Welke schoenmaatjes passen het beste bij jouw kindje? Bunnies kinderschoenen is onderverdeeld in 4 fases om de keuze nog makkelijker te maken; Baby, Flex, Stap & Superstap.

Wiebelende teentjes zorgen ervoor dat het erg lastig te controleren is of een schoentje nog past. BunniesJR heeft daarom alle schoentjes voorzien van een uitneembaar voetbed met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Wil je precies weten welke schoentjes geschikt zijn voor de voetjes van jouw kleintje? Kijk dan op de site van BunniesJR voor meer informatie of Laat je dan adviseren bij één van onze verkooppunten! Zo heb je altijd je beste maatje voor je kleine maatje.

Bekijk en shop het uitgebreide assortiment Bunnies kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com

bunniesjr, bunnies online

bunniesjr, bunnies online

bunniesjr, bunnies online

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenComments are closed.

Back to Top ↑