Stappen op Bunnies sneakertjes; goed voor de voetjes

28 maart 2017

De beste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in de schoentjes te staan! Welke schoenmaatjes passen het beste bij jouw kindje? Bunnies kinderschoenen is onderverdeeld in 4 fases om de keuze nog makkelijker te maken; BabyBunnies, FlexBunnies, StapBunnies & SuperstapBunnies.

BabyBunnies (maat 18 t/m 23)

Soepel, licht, lekker zacht en makkelijk aan te trekken, daar staan de BabyBunnies voor. Ideaal om de voetjes van jouw kleintje alvast te laten wennen aan de schoentjes. En natuurlijk veel hipper in de buggy of tijdens het kruipen. Het worden echt de favorieten van jouw kleintje om de meest grootse loopavonturen mee te maken. En wennen aan nieuwe ervaringen doen wij natuurlijk in stijl.

Wiebelende teentjes zorgen ervoor dat het erg lastig is om schoentjes te passen. Vandaar dat Bunniesjr een uitneembaar inlegzooltje heeft ontwikkeld waar het voetje perfect op gemeten kan worden. Te kleine schoentjes zijn namelijk een flinke boosdoener tijdens het ontwikkelingsproces van de voetjes van jouw kindje.

bunnies kinderschoenen, bunnies babyschoenen

FlexBunnies (maat 20 t/m 27)

Is jouw kleintje een echt ontdekkingsreiziger? Kies dan voor de FlexBunnies. Na ongeveer een jaar zal jouw kleintje het liggen en kruipen voor gezien houden en de grote stap proberen te wagen. De een doet dat sneller dan de ander. De periode dat een kleintje aan de wandel gaat is tussen de 10 en 18 maanden, dus maak je vooral niet te snel zorgen. Zodra de voetjes in staat zijn om met behulp van Bunniesjr het lichaamsgewicht te dragen zal de ware ontdekking gaan beginnen. De naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel en daardoor ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes.

Samen met die kleine de wijde wereld in. De afwikkeling van de voet is in deze periode ook van groot belang. Bunniesjr zorgt dan ook in alle gevallen voor een extreem buigzame loopzool. Meer schokdemping en nog meer grip op de ondergrond. Natuurlijk in combinatie met de mooiste en zachtste soorten leer doorgetrokken tot in de voering.

bunnies, babyschoentjes, bunnies babyschoenen

StapBunnies (maat 20 t/m 27)

De beste kinderschoenen voor de stevige stappertjes. Na ongeveer 1,5 tot 2 jaar stapt die kleine ontdekker de wereld rond. De voetjes groeien en ontwikkelen nog steeds lekker door. En de basis om stevig in je schoenen te staan wordt verder uitgebouwd.

Hoppa, ontdekken maar! Soepele, stevige  en slijtvaste zolen. Materialen van de mooiste soorten leer in de kleuren van dit seizoen. Ruwe maar zachte materialen voor de boefjes. Glanzend en soepel voor de dametjes, dierenprintjes voor de avonturiertjes en bontvoeringen voor de koukleumpjes. Een stevige hielsteun geeft de extra bescherming waar nodig. Hippe Bunnies kinderschoenen die wel tegen een stootje kunnen.

SuperStapBunnies (maat 24 t/m 32)

Jouw kleintje helemaal klaar om een echte wandeling te gaan maken? Dan is jouw kleine man of meisje klaar voor de SuperStapBunnies. Deze lijn is speciaal gemaakt voor kleuters die het allemaal al kunnen: lopen, dansen, rennen, springen en ga zo maar door.

Stap voor stap naar Super Stap! Voor de gevorderde stappers hebben we een nieuwe fase toegevoegd. Waar de schoenen nog een speels uiterlijk hebben, zijn de schoenen zelf extra stevig met stootneus en slijtvaste zolen. Belangrijke details als een rits bij de veters of velcro, zodat de kinderen zelf de schoenen aan kunnen doen, is meegenomen in het ontwerp. Super handig op school, want dat scheelt de juf een hoop werk!

Daarnaast heeft BunniesJR in alle schoenen uitneembare zolen met een voetafdruk, zodat je makkelijk kan meten of de schoentjes niet te klein zijn. Zo ben je er altijd op tijd bij om weer nieuwe BunniesJR aan te schaffen!

Bekijk en shop Bunnies baby- en kinderschoenen oa bij:

Kleertjes.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...