Buitenspelen, het leukste speelgoed

7 juni 2023

De warme dagen komen eraan en ook onze kleintjes kunnen dan wel wat verkoeling gebruiken. Een fijn zwembadje om in te poedelen of een leuke watertafel om aan te kliederen is met deze dagen dan ook aan te raden. Ook het strand zal druk bezocht worden met dit zonnige weer en daar hoort natuurlijk leuk strand speelgoed bij. Één ding is zeker, we gaan lekker buitenspelen en kliederen met water deze warme dagen. Wij delen hel leukste speelgoed om je kleintje te vermaken.

Zand en water is een perfecte combinatie

Zand en water is als yin en yang. Geef je kids van beide een beetje en ze zijn uren zoet. In de achtertuin zou een zand/water tafel dan ook zijn vruchten afwerpen en de kids uren vermaak geven. Bekijk de leukste zand en water tafels hier.

Deze zand en watertafel in de vorm van een picknickbank is super ideaal. Deksel erop en het is weer opgeruimd en je kunt de picknickbank ook gebruiken om aan te eten..

Hoe leuk is deze watertafel waar ze met gemak met een paar tegelijk aan kunnen spelen. Het parasolletje is ook super handig en beschermd gelijk tegen de felste zonnenstralen.

Voor de stoere kids is er deze gave watertafel in de vorm van een piratenboot. Er zitten sproeiertjes en andere leuke dingen om mee te spelen op.

Uren speelplezier met deze watertafel waar onwijs veel leuke watersproeiertjes op zitten. Deze is toch wel onze favoriet in dit rijtje..

Waterspeelgoed

De AquaPlay SuperSet, heeft geweldige speeleigenschappen: Wilma the Hippo, de kraan die je helpt containers op de transportboot te tillen, een scheepshelling waardoor de amfibieauto van land naar water kan gaan en de populaire watersluizen. Hier kunnen de voertuigen passeren door met behulp van de pomp en sluisdeuren het waterpeil te manoeuvreren. 

Met dit vrolijke roze bellenblaas pistool schiet jij grote en kleine bubbels tegelijkertijd de lucht in!

De Sprinkle ‘N Splash Waterspeelmat is de perfecte manier om uw kind op een speelse manier aan water te laten wennen. Uit de zachte, met water gevulde rand, sproeit het water zachtjes op de ondiepe mat, voldoende om uw peuter lekker te laten badderen. 

Even lekker chillen na al dat spelen

Van al dat spelen word je natuurlijk moe en hongerig. Tijd om even plaats te nemen aan die heerlijke kindertuinset en te genieten van een verfrissend ijsje.

Buitenspelen is leuk!

Bij buitenspelen kun je zoveel leuke dingen verzinnen… Van spelen in de zandbak, schommelen en glijden word ieder kind blij. Maar wat dacht je van een te gek speelhuis?

Check hier de mooiste speelhuisjes

Een (loop)fiets is dikke pret

Even een blokje om maar loopt die kleine nog net niet snel genoeg mee of willen ze de hele tijd gedragen worden? Dan is een (loop)fiets een goede oplossing. Ook met het buitenspelen in de tuin kunnen ze hier lekker op rond crossen.

Bekijk hier stoere loopfietsjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...