Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

24 juli 2023

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de zwangerschap. Van A tot Z had ik mijn moodboard al af. En toen het zover was, ging het toch even helemaal anders.  Interieur, ik vind het leuk! Ik zeg niet dat ik het goed kan, inrichten, maar ik weet altijd wel heel goed hoe ik het wil hebben. En omdat ik erg blij ben met het kamertje van Rae, deel ik deze graag met jullie! 

Een prachtige tegeltje voor op de slaapkamer

Ik ben dol op tegeltjes. En vooral op een babykamer zijn ze super schattig. Overal in ons huis staan of hangen tegeltjes, maar het tegeltje op Rae haar slaapkamer is toch wel het meest bijzonder. Het tegeltje voor Rea haar kamer komt van Lieve posters en is met zoveel liefde gemaakt! Er zijn verschillende tegeltjes en het is zelfs mogelijk om posters of tegeltjes op maat te laten maken.

De posters die ze verkopen zijn ook super gaaf voor aan de muur voor op de baby of kinderkamer. De tekeningen worden gemaakt met houtskool en zijn door Jan-Paul zelf gemaakt. Gaaf toch! Wij vonden de tegel van de beer het mooiste staan op de slaapkamer van Rae. En het tegeltjes past perfect voor het mooie behang op haar kamer. En dit is dus ook echt zo’n item dat je voor altijd wilt bewaren. Want zoveel liefde op een tegeltje, vind je nergens anders! 

Gepersonaliseerde spulletjes

Zo super gaaf vind ik de spulletjes met Rae haar naam. Zo hebben we een super gave naamslinger van klei voor Rae. De kleur was zelf te kiezen en ik vond de glitters super tof! Dit is echt iets heel moois voor op een babykamer. Ook hebben we op haar kamer een mooie bewaarbox staan. In deze box zitten bijvoorbeeld haar geboortepakje, geboortekaartjes, en het verslag van de kraamweek. Ik vind de box ook mooi om op haar eigen kamer te bewaren. 

Beestenboel op het kamertje van Rea

Al heel lang had ik het behang van Rae haar kamer in mijn hoofd. Tè schattig vond ik het. Het is een heel mooi behang van aapjes maar door de kleuren, niet te druk! Het maakt echt veel sfeer in een kamertje en daarom vond ik dit behang erg leuk. Het enige nadeel is wel dat, doordat er veel te zien is op het behang, het voor mij best wel heel erg zoeken was wat ik op de muur kon hangen. 

Blauw is ook leuk voor een meisje, maar toch koos ik voor roze

Ik ben geen ‘roze mama’ zeg ik altijd. Blauw voor een meisje vind ik ook heel erg mooi! Maar toch hebben we gekozen voor een lichte roze muur en heeft Rae echt wel wat roze speelgoed. Soms is het gewoon tè leuk om een paar dingen wel in het roze te doen. De blokkentoren is bij ons ook echt een hit. Tijdens het verschonen wordt er druk mee gespeeld en ook kan de toren heel makkelijk mee op bijvoorbeeld vakantie.

Warm en liefdevol..

Wij zijn heel erg blij met het lieve kamertje van Rae. Het is een heel fijn en rustig plekje waar ze veilig kan slapen. En dat blijft natuurlijk het belangrijkste. De spullen in haar kamer maken het warm en liefdevol en dat vind ik erg mooi. 

De tegel, de bewaarbox en het behang maken haar kamertje af. Mijn moodboard is weer goed gebruikt voor ideeën en met het resultaat ben ik ook meer dan blij. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...
765371

De mooiste muren voor de kinderkamer

De kinderkamer inrichten blijft leuk, of het nu voor je eerste kindje is of voor een kindje wat alweer toe...
image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...