Binnenkijken bij… Villa Knus

5 maart 2017

Deze week zijn wij langs geweest bij Villa Knus, Claudia is eigenaresse van deze webshop. Zij woont samen met haar 3 kids en man. Inmiddels is zij verhuisd naar een nieuw huis, want ze zijn het letterlijk ontgroeid.

Creatief omgaan met een kleine ruimte

Wel willen we jullie meenemen in hoe hun huis er uit zag en hoe creatief je daar mee om kunt gaan. “Tot kort geleden waren wij woonachtig in het leukste huis van Berkel en Rodenrijs. Een schattig zwart vrijstaand huisje. Mijn man heeft een timmer- & interieurbedrijf dus op dat gebied staan we 1-0 voor. Samen hebben we echt alle ruimte uit deze woning gehaald die er te vinden was. En hadden we ondanks de kleine oppervlakte een fijne slaapplek gemaakt voor onze twee dochters. De jongste had een eigen kamertje, haar ledikantje heb ik ooit voor  €10,- gekocht bij de kringloop. Haar bedje staat op een soort van ophoogje, hieronder hebben we een lade gemaakt met daarachter extra bergruimte. Al haar overige meubels in haar kamertje zijn door mijn man zelf gemaakt. Onze oudste dochter sliep in een bedstede op maat gemaakt door haar vader. Onder haar bed zijn drie lades met heel veel bergruimte en achter deze lades was nog heel veel bergruimte voor alle rommeltjes die je niet dagelijks gebruikt maar toch heel graag wil bewaren.

Met z’n vijven in VillaKnus

Toen we in verwachting waren van ons derde kindje moesten we voor op de lange termijn toch uitkijken naar een nieuwe woning maar we hebben nog heel even met zijn vijven in onze VillaKnus mogen wonen. In onze slaapkamer naast de kledingkast was nog een klein beetje ruimte over voor een wiegje en een gezellig hoekje voor onze Raaf.

Over het bed hebben wij een bedtafel gemaakt  en met de juiste stahoogte was dit de perfecte commode. Met passende accessoires hadden we alles bij de hand, had Raaf een super stoere commode en alles matchte volledig bij onze slaapkamer.”

Benieuwd wat VillaKnus voor jou kan doen? Neem dan even een kijkje op hun website.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
babykamer meisje

Binnenkijken bij… het kamertje van baby Roos

Voor onze nieuwe categorie babykamer inspiratie op Babylabel ‘Binnenkijken bij …’  zijn we dit keer langs bij Roos en Astrid. We...
jungle babykamer

De stoere jungle babykamer van Morris

De botanische look is al een tijdje helemaal hip in babykledingland. We zien nu ook steeds vaker een ‘urban jungle’ in de...