online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykamer

Published on maart 31st, 2017 | by Robin

0

Binnenkijken bij… Mees

Deze keer zijn wij binnen wezen kijken bij Mees. En wat een leuke & stoere kamer heeft hij. Mintgroen is een kleur die altijd goed is. Of je nu een jongen of een meisje hebt. En al die leuke details in de kamer van Mees, zoals de lamp met okergele vogels en waarvan het geel weer terugkomt in de lijstjes die aan de muur hangen. Hier is over nagedacht en daar worden wij blij van!

“De commode die je op de kamer van Mees ziet is geweest van zijn grote broer Lucas. Het was eerste een witte robuuste commode, die wij totaal niet vonden passen in de kamer van Mees. We hebben daarom  andere knoppen op de commode gezet en de omlijstingen en commode zelf een grijze kleur gegeven. Nu past de commode veel meer bij de kamer en ook bij de kast die we helemaal hebben opgepimpt in dezelfde stijl.

Op de kast bent ik nog steeds verliefd. We hebben deze via marktplaats gekocht en hij was spuuglelijk in oudgroen. We hebben deze toen een andere kleur gegeven en nu vind ik de kast helemaal fantastisch. De wasmand en het kapstokje hebben wij gekocht bij Leen Bakker en de wolkjes bij Wibra. De wandkastjes hebben wij ook opgepimpt met okergeel wat weer terugkomt in de lamp. De kinderkoffertjes op de kast zijn mintgroen en heb ik gekocht via de website: dekleinegeluksvogel.nl.”Comments are closed.

Back to Top ↑