Binnenkijken bij… Mees

31 maart 2017

Deze keer zijn wij binnen wezen kijken bij Mees. En wat een leuke & stoere kamer heeft hij. Mintgroen is een kleur die altijd goed is. Of je nu een jongen of een meisje hebt. En al die leuke details in de kamer van Mees, zoals de lamp met okergele vogels en waarvan het geel weer terugkomt in de lijstjes die aan de muur hangen. Hier is over nagedacht en daar worden wij blij van!

“De commode die je op de kamer van Mees ziet is geweest van zijn grote broer Lucas. Het was eerste een witte robuuste commode, die wij totaal niet vonden passen in de kamer van Mees. We hebben daarom  andere knoppen op de commode gezet en de omlijstingen en commode zelf een grijze kleur gegeven. Nu past de commode veel meer bij de kamer en ook bij de kast die we helemaal hebben opgepimpt in dezelfde stijl.

Op de kast bent ik nog steeds verliefd. We hebben deze via marktplaats gekocht en hij was spuuglelijk in oudgroen. We hebben deze toen een andere kleur gegeven en nu vind ik de kast helemaal fantastisch. De wasmand en het kapstokje hebben wij gekocht bij Leen Bakker en de wolkjes bij Wibra. De wandkastjes hebben wij ook opgepimpt met okergeel wat weer terugkomt in de lamp. De kinderkoffertjes op de kast zijn mintgroen en heb ik gekocht via de website: dekleinegeluksvogel.nl.”

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...