Binnenkijken bij…

4 december 2016

Deze week kijken wij binnen bij nog een ongeboren kindje. Of misschien is hij of zij er al in de tussen tijd. Morgen is het kleintje echt uitgerekend. Wij denken dat dit kleintje zich heel erg thuis gaat voelen in zijn of haar nieuwe kamer. We weten namelijk nog niet of het een jongetje of een meisje gaat worden.

“Begin december verwachten wij ons eerste kindje. In eerste instantie ben ik op zoek gegaan naar romantische, brocante achtige meubeltjes. Maar toen zagen wij deze stoere set meubeltjes bij Babypark en heb ik het hele romantische idee uit mijn hoofd gezet. We weten niet of het een jongetje of meisje wordt, dus vandaar dat alles in neutrale kleuren is gebleven. Het is nu een stoer, maar schattig kamertje in wit, mintgroen en zwart geworden waar we heel blij mee zijn!

De meubels zijn dus van Babypark. Het behang is van studio onszelf via 123kinderbehang.nl. Via deze website zijn wij ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van het behang.

Wij zijn allebei dol op festivals, met name de hardstyle feestjes vinden wij heerlijk. Toen ik via de website van June & Julian de zwart witte muziek mobiel vond die ‘somewhere over the rainbow’ afspeelt (een nummertje die wij zelfs op onze bruiloft hebben gedraaid) moest deze natuurlijk ook in onze babykamer komen !

Ik ben van mening dat je via internet veel leukere dingen kunt shoppen dan in de ‘normale’ baby winkels. De schommelstoel heb ik via marktplaats gevonden en de overige accessoires heb ik bij allerlei webwinkels besteld. De matrouska poppen heb ik gekocht bij Jut&Juul, de kaarthouder met superhelden kaart via Huusje, het klembord voor een A4 bij een kantoorartikelenwinkel (en de panda met weltrusten gewoon zelf uitgeprint), de opbergzakken bij MM kado en het nachtlampje bij Mevrouw Aardbei. De slofjes zijn gebreid door Wooly Booly.

Kortom: wij zij helemaal klaar voor onze mini!

fullsizerender-2 fullsizerender-3 fullsizerender-4 fullsizerender-5 fullsizerender-6 fullsizerender-7 fullsizerender

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...