10x Behang op de babykamer

15 november 2021

Het kamertje van jouw kleintje is toch voor elke moeder iets speciaals. Zeker wanneer je nog in verwachting bent is dit een fijne plek om te decoreren, maar ook om af en toe even te zitten. Om alleen maar even rond te kijken en te wennen aan de babykamer wanneer je kleintje er zo meteen is. Iedereen heeft een andere stijl en dat zie je ook vaak bij de kinderkamer juist terug. Wij zijn op zoek gegaan naar leuk behang babykamer, van drukke prints tot rustige kleuren. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Pimp de babykamer!

GA DIRECT NAAR ALLE BABYKAMER BEHANG VOORBEELDEN

Behang hoort ook bij de babykamer trends voor dit jaar. Je kunt hierbij kiezen om een muur te voorzien van een prachtig behang of durf je de hele kamer meteen aan te pakken?!

Je kunt ook een grote plank voorzien van een tof behang en het paneel ophangen of neerzetten op de babykamer. Zo hoef je niet meteen de hele kamer te behangen en wanneer je kleintje groter is, behang je het paneel zo weer met een nieuw behangetje. Simpel en super leuk! Denk er wel aan om de losse panelen vast te maken natuurlijk, alles voor de veiligheid!

behang babykamer, dierenbehang babykamer, hertjes behang, behang met herten, behang met bosdieren

Tof behang babykamer

Houd je van warme natuurtinten? Dan is dit prachtige bosdieren behang echt iets voor jou. Kies ervoor om één muur te vullen met dit mooie vliesbehang en de andere muur te verven in een warme, maar lichte bruin tint of gewoon mooi wit. Zo houd je het rustig en wordt je kleintje niet helemaal gek van al die kleuren om zich heen. Een slaapkamer moet ook rustig ogen. Maar hoe leuk is het om iedere ochtend wakker te worden tussen de dieren?

behang babykamer, babykamer behang, jungle behang, jungle behang babykamer, olifanten behang

Dieren zijn een veel gekozen onderwerp voor de baby- en kinderkamer. Niet zo gek natuurlijk, want de meeste kinderen zijn gek van dieren. Hoe cool is het dan om levensgrote dieren op je slaapkamermuur te hebben. Met dit toffe jungle behang heb je echt iets waar je zoon of dochter helemaal wild van wordt. De speelse lijnen van de bladeren, de natuurlijke kleuren, de lieve olifanten en het junglethema maken het een uniek ontwerp. Een muur met een WOW factor!

Kinderbehangenzo.nl heeft speciaal voor de kinderkamer fotobehang ontworpen, van dikke vlieskwaliteit, die de hele muur bekleedt. Om het nog leuker en persoonlijker te maken kan er bij het meeste kinderbehang een eigen naam worden meegedrukt! Meteen lekker duidelijk, zo ontstaan er geen misverstanden over welke kamer van wie is.

WIN een behang voor op de babykamer of kinderkamer

Wil jij net de kamer van je kleintje gaan veranderen of misschien ben je wel in verwachting en ben je druk bezig met het inrichten van de babykamer? Dat komt goed uit, want je kunt een vliesbehang naar keuze winnen van 240×260 cm met een waarde van €179,- te bestellen bij Kinderbehangenzo.nl

Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig! Ga naar onze Instagram pagina van Babylabel en like het bericht en laat daar in een reactie weten welk behang jij wilt winnen ( KIJK HIER waar je uit kunt kiezen). De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Babylabel. Good Luck! 

kinderbehang met maan
kinderbehang met naam, behang wolken en bergen mint

Nog meer behang voor de babykamer

behang babykamer, behang voor de babykamer, babykamer inspiratie

Behang van Perron11

Behang van Roomblush

Zo leuk behang voor op de kamer van een baby jongen! Behang is van Bibelotte.

Ook een leuke manier om de kamer te behangen. Inspiratie en behang van Perron11.

Roestkleurige regenboog behang van Bibelotte.

Het behang op de foto boven is het stoere dierenbehang van Graham & Brown.

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...