Beestenbus op de muur

4 maart 2017

Om je babykamer een nieuwe look te geven of zijn muurstickers uitermate geschikt. Bij Hippebeestjes zijn veel verschillende muurstickers verkrijgbaar, in allerlei formaten, prijsklassen en uitvoeringen. Deze muurstickers zijn ook leuk voor peuters en kleuters, dus je hoeft ook niet meteen het kamertje opnieuw onderhanden te nemen als het kindje iets ouder wordt.

 Grappig accentje vinden we de giraffe op de scooter. Kijk snel hier als je deze mooie muursticker ook op de kamer van jouw kleintje terug wilt zien. De schattige muursticker is ook nog leuk geprijsd, dus de kosten zijn te overzien.

Ook heel leuk voor een wat meer traditionele babykamer zijn deze mooie muursticker bomen.  Deze zijn in veel varianten verkrijgbaar en in verschillende prijsklassen en formaten, soms is het zelfs mogelijk een variant te bestellen met de naam van je kindje er in verwerkt.

Voor nog meer leuke muurstickers, maar ook leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je vast ook slagen bij Hippebeestjes.nl. Hun collectie is vooral gericht op baby’s, peuters, kleuters en kinderen van lagere schoolleeftijd.

beestenbus muursticker

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...