Beddengoed voor onze allerkleinsten

10 september 2016

Voorbereidingen voor de komst van de baby zijn in volle gang. De kleur van de kamer heb je bepaald na aanleiding van het geslacht, of je hebt gekozen voor een neutrale kleur wat kan voor zowel een jongen als een meisje. Er komt een hoop bij kijken wanneer je een kamer moet inrichten. De muur moet geverft of behangen worden, je moet een bedje uitzoeken, een commode maar ook beddengoed, hoeslakens en onderlakens. Ook accessoires in de babykamer zijn belangrijk om sfeer te creëren in de kamer. beddengoed voor baby’s

Waar moet eenbabybedje aan voldoen?>>

Beddengoed voor baby’s

Voor het beddengoed is het belangrijk dat het lekker ligt voor jouw kleintje, maar het moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Wij hebben een aantal exemplaren van beddengoed op een rijtje gezet. Wij vinden deze fantastisch.

Je kunt kiezen uit zwart wit beddengoed met druppels, de snoet van een beer of eentje met stippen. Wil je toch een beetje blauw of roze verwerken in de kamer van jouw kleine man of meisje, kies dan voor een beddengoed met een licht blauwe of lichte roze tint. En hoe leuk is het exemplaar met de print van een olifant.

Wieg of ledikant verkort opmaken

Voor het opmaken van het bedje zijn er weer nieuwe regels en deze willen we je ook graag meegeven, zodat jouw kleintje een goede nachtrust gaat krijgen. Maak het bedje zo op dat jouw kleine man of meisje dicht met de voetjes bij het voeteneinde ligt en het beddengoed tot de schouders reikt. Op deze manier kan je baby nooit helemaal onder het beddengoed komen en blijft het hoofdje vrij.

Hoe maak je een babybedje goed op >>

baby beddengoed, beddengoed voor babys. dekbedjes, beddengoed voor baby's

Wiegdeken Dots

Olifantje in het bos

Tell Kiddo beren snuitjes

Lichtblauwe walvisjes

Zacht Koeka dekentje

Zwart wit drops

beddengoed voor baby’s

Meer babykamer accessoires online shoppen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...