5 babykamers om bij weg te dromen

15 oktober 2016

Dromen van een bijzonder mooie babykamer … dat doe je tijdens je zwangerschap. Het mag het mooiste kamertjes van het hele huis worden, want jouw kleine wondertje mag hier heerlijk slapen en dromen. Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk hier de mooiste 5 babykamers om bij weg te dromen.

babykamers

Vintage babykamers

De combinatie van de oude kasten en het linnen beddengoed, geven de slaapkamer een unieke, vintage uitstraling. Afgemaakt met een vintage dekenkisten, oude koffers en een laddertje, is de weg naar dromenland compleet.

babykamers, stapelgoed-ledikant-cargo

Industrieel Scandinavisch

Dat de Scandinavische en industriële woonstijl goed bij elkaar passen, wordt duidelijk bij dit Cargo ledikant en deze babykamer. De lichte kleuren en rauwe materialen geven de slaapkamer een stoer uiterlijk.

Kijk hier voor babykamers met een industriële look >>

vtwonen-babykamer, babykamers

Warmte en rust

Opstaan is onmogelijk in deze babykamer. De warme tinten zorgen voor een aangenaam en geborgen gevoel. Perfect voor een babykamer. De mooie houten meubelen zijn blikvangers in deze babykamer.

zwart wit babykamers

Zwart wit babykamers

Voor stoere en hippe ouders is deze babykamer het einde. De zwart wit kleuren en unieke vormen geven deze babykamer een hippe en moderne uitstraling en met warme textielen en fijne prints zorgen ervoor dat je helemaal wegdroomt in deze bijzonder mooie babykamer. Het eenvoudige schommelwiegje is de eyecather van de kamer, samen met de leuke poster en de zwart wit accessoires.

hippe babykamers, coming kids, stilt babykamer

All-in-one: Van babykamer tot tienerkamer

Kleintjes worden groot. Deze babykamer Stilt is een kamer met vernieuwend design, maar bovenal een investering van baby tot tiener. Want in een handomdraai verander je de kamer van een zoete babykamer naar een stoere tienerkamer. De lade van de kommode wordt lager gemonteerd en doet dienst als bureau. De planken er onder worden het hoofd en voeteneind van een bed maat 90x200cm. Dat is nog eens handig! Bekijk en shop hier >>>

Bekijk meer babykamers op Babylabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...