hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer babykamer muursticker, bomen muurstickers

Published on februari 2nd, 2017 | by de Redactie

0

Schattige babykamer muursticker boom

Een babykamer geef je snel een mooie look met een van de mooie muurstickers die verkrijgbaar zijn bij Hippebeestjes.nl. Deze babykamer muurstickers zijn niet alleen leuk voor de babykamer, maar ook voor peuters en kleuters, dus je kunt er ook nog even mee vooruit.

Babykamer muursticker boom

Nieuw zijn deze mooie muursticker bomen serie Baby Woodland, uitgevoerd in diverse mooie pasteltinten. De stam van de boom en de tak zijn uitgevoerd in een mooie kleur lichtgrijs en de blaadjes en diertjes in diverse schakeringen van een mooie pastelkleur. De beschikbare kleuren zijn  boom zijn roze, blauw, groen en grijs. De boom is tevens verkrijgbaar is twee maten, zodat je de maat kunt kiezen die het mooist op je babykamertje past. De mooie muursticker is verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl en van met merk Deco Deco. De mooie Baby Woodland muurstickers vind je hier. (nog zoeklink plaatsen)

Muurstickers met naam van je baby

Ook heel leuk voor een babykamer zijn de mooie muurstickers met naam. In veel varianten zijn deze verkrijgbaar. Veel mooie bomen, maar ook namen voor boven een babybedje bijvoorbeeld. Voor zowel jongens als meisjes zijn er verschillende leuke muurstickers met naam te vinden.

Voor nog meer leuke muurstickers, maar ook leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je ook terecht bij Hippebeestjes.nl.

babykamer muursticker, bomen muurstickersComments are closed.

Back to Top ↑