Kies je voor unieke items of een complete babykamer inrichting?

21 juni 2019

Om een hippe babykamer te creëren, gaan we dit keer in op de babykamer meubels, want dit zijn de sfeerbepalers voor een mooie babykamer. Natuurlijk willen we dat deze meubeltjes mooi zijn, functioneel en praktisch en ook weer niet teveel aandacht opeisen. Heel belangrijk is een persoonlijke sfeer, want het kamertje moet natuurlijk een vertrouwd gevoel geven om lekker in te kunnen slapen!

Babykamer meubels

Met babykamer meubels bepaal je de indeling van de babykamer. Met behang, muurverf of muurstickers geef je het kamertje eenvoudig een metamorfose. En met een vloerkleed en enkele accessoires style je de babykamer helemaal af precies zoals jij voor ogen hebt.

Babykamer meubels vormen de belangrijkste basis van een fijn kamertje. Het bedje van jouw kleintje zoek je misschien wel als eerste uit, want hier komt jouw kleintje straks in te slapen. Hoe bijzonder… kun je je het al voorstellen? Waarschijnlijk heb je al een eerste babypakje gekocht of gekregen en deze mag al in de kast hangen samen met de spulletjes van je baby uitzet. Een commode is ook een musthave als het gaat om babykamer meubels. Hier ga je straks je kleintje op verschonen.  babykamer meubels

Babykamer meubels moeten uiteraard functioneel en praktisch zijn, maar net zo belangrijk is natuurlijk de uitstraling. Passen ze bij de sfeer die jij het kamertje wilt geven?

Unieke items of complete babykamer?

Natuurlijk kun je bij een babywinkel de leukste babykamertjes compleet aanschaffen. Een mooi babybedje, een commode en bijpassende kast. Super leuk en handig om op die manier een heel leuk kamertje te creëren. Kies hierbij een super gaaf behang uit de collectie van KEK Amsterdam en je hebt meteen de juiste sfeer op de babykamer.

Als je gek bent op unieke items en vintage vondsten kun je er ook voor kiezen om juist een meubel als eyecatcher aan de kamer toe te voegen. Dit kan zijn het nostalgische babybedje wat van jou geweest is vroeger, of misschien wel dat leuke oude kastje wat je laatst gekocht hebt bij de Kringloopwinkel. Hiermee maak je jouw babykamer meteen uniek en bijzonder. Super leuk toch?

Kies je voor unieke items of ga je voor een complete babykamer inrichting?

babykamer meubels, complete babykamer

babykamer meubels

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...