Babykamer idee: creatief met muurstickers!

24 februari 2018

Babykamer idee: De laatste tijd hebben we veel leuke muurstickers voor babykamers en kinderkamers gespot. Muurstickers zijn een fantastische en eenvoudige manier om in een handomdraai een babykamer een heel mooie en eigentijdse look te geven. Ook als je van nature niet zo creatief bent kun je met muurstickers een heel mooi effect creëren in jouw babykamer. Fijn is ook dat muurstickers weer makkelijk te verwijderen zijn als je weer eens wat nieuws wilt.

Babykamer idee

Erg leuk is ook om muurstickers te gebruiken op meubels! Laat bijvoorbeeld de vlinders vrolijk fladderen op een mooie kinderkamerkast, of autootjes heerlijk zoeven over een commode. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Met een paar vlindertjes, geeft je de babykamer dan net dat beetje éxtra uitstraling.

Babykamer muurstickers

Er zijn muurstickers verkrijgbaar in veel soorten en maten en van veel verschillende merken. Wij zijn nogal fan van het Engelse merk Decowall, vanwege de mooie kwaliteit en zeer leuke uitvoeringen. Populair zijn bijvoorbeeld de Road and Cars, in geen gewone en in een XL uitvoering. De Scroll Branche en de Scroll Tree en de leuke Dierenvoertuigen. Ook de vlinders zijn populair, ook omdat ze ook erg leuk zijn op meubeltjes.

De mooie muurstickers van Decowall, maar ook muurstickers van andere gave merken zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

babykamer idee, babykamer muurstickers, babykamers

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Babykamer muursticker

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...