Lieve diertjes op de babykamer

12 oktober 2017

Dieren blijven geliefd op de baby- en kinderkamer en dat is ook niet gek. Ze zijn vaak lekker zacht en aaibaar en heel bijzonder om te zien. Huisdieren  zijn geliefd, maar zeker ook de grote dieren uit de dierentuin of in het wild! Bij de allerkleinsten beginnen we er al vroeg mee. Een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin. En in bijna ieder kinderliedje komen wel diertjes voorbij. Geen wonder dat we ook in de babykamer de trend van dieren terug zien.

Babykamer dieren thema

We kiezen voor een rustige basis voor de babykamer, want het leuke behang vol wybers en lieve diertjes vraagt de aandacht.  Daarnaast hebben we gekozen voor de bijzondere fijne hangwieg, waar je kleintje heerlijk in zal slapen. Ook handig is de draagwieg die je de eerste dagen lekker naast je eigen bed kunt zetten, zodat je kleintje heerlijk dicht bij jou in de buurt slaapt. Of kies je toch liever voor een echt bedje?

Babykamer styling met een groeiboom

We stylen de babykamer af met een prachtige groeiboom. De kleintjes groeien zo snel en hier kun je precies bijhouden hoe groot hij/zij wordt. Een echte levensboom dus, wij vinden hem geweldig! De pluizige mammoetpoef is een aanwinst in ieder kamertje.  Wat een stoer beest en kleintjes zijn er dol op! De stoere en aaibare poef van pluche is gelijk een eyecatcher. Ook laten we het klein lampje sfeer geven aan de kamer. Wat een fijn zacht sfeerlicht.

Op dit schattige kamertje wil jouw kleintje wel liggen hoor!

Meer babykamer inspiratie >>>

babykamer-inspiratie-babykamers-kinderkamer-styling, dierenkamer

Dierenbehang

Hangwieg

Houten groeiboom

Nachtlampje konijn

Liewood muziekmobiel konijn

Draagwieg

Mammoetpoef

Bedje

Hydrofiele doeken

Knuffeldoekje Fuzzy Forrest

Houten bunny racing

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...