Lieve diertjes op de babykamer

12 oktober 2017

Dieren blijven geliefd op de baby- en kinderkamer en dat is ook niet gek. Ze zijn vaak lekker zacht en aaibaar en heel bijzonder om te zien. Huisdieren  zijn geliefd, maar zeker ook de grote dieren uit de dierentuin of in het wild! Bij de allerkleinsten beginnen we er al vroeg mee. Een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin. En in bijna ieder kinderliedje komen wel diertjes voorbij. Geen wonder dat we ook in de babykamer de trend van dieren terug zien.

Babykamer dieren thema

We kiezen voor een rustige basis voor de babykamer, want het leuke behang vol wybers en lieve diertjes vraagt de aandacht.  Daarnaast hebben we gekozen voor de bijzondere fijne hangwieg, waar je kleintje heerlijk in zal slapen. Ook handig is de draagwieg die je de eerste dagen lekker naast je eigen bed kunt zetten, zodat je kleintje heerlijk dicht bij jou in de buurt slaapt. Of kies je toch liever voor een echt bedje?

Babykamer styling met een groeiboom

We stylen de babykamer af met een prachtige groeiboom. De kleintjes groeien zo snel en hier kun je precies bijhouden hoe groot hij/zij wordt. Een echte levensboom dus, wij vinden hem geweldig! De pluizige mammoetpoef is een aanwinst in ieder kamertje.  Wat een stoer beest en kleintjes zijn er dol op! De stoere en aaibare poef van pluche is gelijk een eyecatcher. Ook laten we het klein lampje sfeer geven aan de kamer. Wat een fijn zacht sfeerlicht.

Op dit schattige kamertje wil jouw kleintje wel liggen hoor!

Meer babykamer inspiratie >>>

babykamer-inspiratie-babykamers-kinderkamer-styling, dierenkamer

Dierenbehang

Hangwieg

Houten groeiboom

Nachtlampje konijn

Liewood muziekmobiel konijn

Draagwieg

Mammoetpoef

Bedje

Hydrofiele doeken

Knuffeldoekje Fuzzy Forrest

Houten bunny racing

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...
kinderbed

Kinderbed van hoge kwaliteit belangrijk

Een belangrijk criterium bij het zoeken naar een kinderbed is de kwaliteit. Je kind zal graag het aller mooiste en...
jaga radiator

Kidsproof verwarmen met Jaga

Kidsproof verwarmen; het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de baby- of kinderkamer,...