Binnenkijken bij… Mees

27 februari 2017

Deze week zijn wij voor onze rubriek op Babylabel “Binnenkijken bij” langs geweest bij Mees. Hij heeft ons zijn kamer later zien. En wat een schattige kamer is dit. De verschillende kleuren groen bij elkaar zijn erg leuk als vinden wij zelf. En hoe cute is de boomstam aan de muur met de uil er op. Die heeft zo ook een mooi plekje. De kleding kun je er ook gemakkelijk aan hangen. Best wel slim, want soms ligt er zoveel op de commode dat je door de chaos het even niet meer ziet. In de kamer staat een heerlijke stoel waar Mees voorgelezen kan worden bijvoorbeeld.

Zo groen als gras

Je ziet op dit moment dat groen, en dan met name mintgroen een trend is. Veel ouders willen niet het standaard blauw of roze in de kamer en dan is groen een goede keuze. Dit kan ook zowel voor een meisje als een jongen.

Heb jij ook zo een leuke kamer van jouw kleintje? Laat het ons dan weten en wie weet komen wij ook langs bij jou. Stuur een mailtje naar robin@baby-label.com voor meer informatie. Leuk, wij zijn benieuwd!

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...