hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer

Published on februari 27th, 2017 | by Robin

0

Binnenkijken bij… Mees

Deze week zijn wij voor onze rubriek op Babylabel “Binnenkijken bij” langs geweest bij Mees. Hij heeft ons zijn kamer later zien. En wat een schattige kamer is dit. De verschillende kleuren groen bij elkaar zijn erg leuk als vinden wij zelf. En hoe cute is de boomstam aan de muur met de uil er op. Die heeft zo ook een mooi plekje. De kleding kun je er ook gemakkelijk aan hangen. Best wel slim, want soms ligt er zoveel op de commode dat je door de chaos het even niet meer ziet. In de kamer staat een heerlijke stoel waar Mees voorgelezen kan worden bijvoorbeeld.

Zo groen als gras

Je ziet op dit moment dat groen, en dan met name mintgroen een trend is. Veel ouders willen niet het standaard blauw of roze in de kamer en dan is groen een goede keuze. Dit kan ook zowel voor een meisje als een jongen.

Heb jij ook zo een leuke kamer van jouw kleintje? Laat het ons dan weten en wie weet komen wij ook langs bij jou. Stuur een mailtje naar robin@baby-label.com voor meer informatie. Leuk, wij zijn benieuwd!

 Comments are closed.

Back to Top ↑