Slaap lekker in een bijzonder mooi kamertje!

14 augustus 2016

Slapen is voor een baby het eerste jaar super belangrijk. Tijdens het slapen ontwikkeld een baby razendsnel. Slapen is niet alleen belangrijk voor de fysieke groei, maar ook voor de groei van de hersenen. Nu wil je natuurlijk ook dat de kamer er leuk uit ziet waar jouw kleintje wondertje zijn uurtjes slaap maakt.

Dit keer nemen wij je mee in de wereld van de kinderkamer in de kleur mintgroen. Mintgroen is een frisse kleur, die elke kamer kan hebben. Niet is mint alleen te gebruiken voor een jongenskamer, maar ook voor een meisjeskamer. Mocht je dus niet het standaard roze en of blauw willen in de kamer van jouw kleintje, dan is mintgroen een hele goede optie. In combinatie met zwart en wit komt de mintgroene kleur nog meer tot zijn recht. Ook goud past heel erg mooi bij deze kleuren, maar daar moet je wel het type voor zijn om dit toe te voegen aan je interieur.

Wij hebben even de leukste babykamer accessoires mint groen voor je op een rijtje gezet.

babykamer accessoires mint groen, hippe babyspullen, babykamer voorbeelden, babykamer inspiratie

Babykamer accessoires mint groen

Je kindje slaapt erg veel en heeft daarvoor natuurlijk een pyjama nodig. Hoe leuk is deze pyjama met de print van blaadjes.

Veel baby’s hebben een beetje hulp nodig bij het in slaap komen en dat is helemaal niet erg. Dit kun je bijvoorbeeld doen door even een speen bij jouw kleintje in de mond te doen. Ook deze leuke mintgroene speen met goud is verkrijgbaar bij de hippe online shop De Gele Flamingo.

De wand van de muur kan vaak ook wel wat leuke items gebruik. Wat denk je bijvoorbeeld van deze mintgroene poster met een pandabeer? Past perfect in de kamer en jouw kleintje vindt het ook nog eens heel leuk om hier naar te kijken.

Veel baby’s vinden het in de nacht vaak te donker in de kamer, waardoor ze soms erg onrustig kunnen zijn. Om toch wat licht te creëren is het fijn om een klein nachtlampje aan te doen, zodat je kleintje niet helemaal in zijn eentje in het donker ligt.

Kussens voor in de kamer gebruik je eerst eigenlijk altijd als decoratie. En hoe leuk is het om dit mintgroene kussen toe te voegen op de baby- of kinderkamer. Leuk om in de stoel te leggen of in het bedje als decoratie.

Om jouw kleintje ook nog eens warm te houden in de nacht, hebben wij ook dit mintgroene dekentje voor jou gespot.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...