Altijd dichtbij!

11 november 2016

Het slapen van jouw kleintje is heel erg belangrijk. En ook jij zelf moet daar een goed gevoel bij hebben. De eerste week wanneer jouw kleintje er is, ligt hij of zij waarschijnlijk nog naast jouw bed. Zo ben je direct en snel in de buurt van jouw kleintje. De eerste weken werd ik elke keer even wakker en ging ik kijken of mijn kleintje nog wel aan het ademen was. Het is ook even gek zo een klein wondertje waar je in ene verantwoordelijk voor bent.

Babyfoon artikel

Bron

Naar zijn eigen kamertje

Na een tijdje gaat jouw kleintje naar zijn eigen kamer, en ook dat is weer even wennen. Je hebt jouw mannetje of meisje niet meer in directe nabijheid. In het begin zal je elke keer toch even naar zijn of haar kamer lopen, om te kijken of alles goed gaat. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel opties voor een babyfoon. Je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn babyfoons in alle soorten, maten en prijzen, maar net waar jij je veilig bij voelt.

Je kunt kiezen voor een babyfoon met een camera zodat je jouw kleintje of meisje kunt zien. Zo is hij of zij nog steeds lekker dichtbij. Ik zelf heb gekozen voor een babyfoon zonder camera. Ik wilde toch niet te ver doorslaan in het continu in de gaten houden van mijn kleintje. Ik weet niet of het helpt, want ook nu blijf ik elke keer bij elk geluid even goed luisteren of het wel echt goed gaat. Ik denk dat dat toch wel altijd zo blijft. Maar het is goed om te kiezen voor een babyfoon die bij je past. Of het nu een simpele variant is of een hele uitgebreide met allerlei opties, het kan allemaal. Zelfs controle met beeld via je telefoon.

Ik heb een aantal babyfoons op een rij gezet. De keuze is reuze.

Babyfoon artikel

Babyfoon Avent

Babyfoon blauwe met wit

Babyfoon Motorola

Babyfoon Alecto

Babyfoon Chicco

Luvion babyfoon

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...