BABY-PROOF Smart schoentjes

3 juni 2017

De eerste tandjes, de eerste woordjes, de eerste stapjes… Het leven van een baby kent al vroeg veel mijlpalen. Shoesme heeft als doel één van deze mijlpalen, de eerste stapjes, zo fijn, zacht en makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor heeft Shoesme een uniek concept babyschoenen ontwikkeld, geschikt voor baby’s die net leren lopen.

Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn zacht en buigzaam. Hierdoor zijn vorming en groei van de voetjes gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF Smart  ondersteunt bij het stappen en beschermt tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren.

Shoesme eerste schoentjes, babysmart shoesme, shoesme babyschoentjes

Speciaal voor babyvoetjes

Het door Shoesme ontwikkelde zooltje van Babyproof Smart is zeer buigzaam en soepel en volgt de buiging van de voet. De ‘stitch and turn’ maakwijze, waarbij de upper op het zooltje wordt gestikt, geeft de schoen ongekende souplesse. De verstevigde hiel en het uitneembare voetbed bieden steun en stabiliteit waardoor een baby vanaf de eerste wankele stapjes een goede houding heeft. Door de toevoeging van het schuimlaagje bij alle drukpunten zitten ze ook nog eens heerlijk. Hiermee is lopen op Babyproof Smart net zo fijn en gezond als leren lopen op blote voeten. Als een baby kon praten zou die dit beamen!

De Baby-Proof Smart schoentjes zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 18 t/m 22 en wordt ieder seizoen uitgevoerd in trendy modellen en kleuren. De uitgebreide collectie voor baby’s vormt met veterschoentjes, sneakers, klittenbandschoentjes, ballerina’s en sandalen een volwaardige schoenencollectie. Babyproof Smart is zonder twijfel dé babyschoen voor moderne en bewuste ouders die het beste voor hun baby willen.

Bekijk en shop deze nieuwe collectie BABY-PROOF Smart schoentjes bij:

Shoesme


Shoesme-babyschoentjes, hippe babyschoentjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Screenshot_20220920-225434_Gallery

Stoere eerste stappers voor je mini

Yes je kleintje zet zijn eerste stapjes, wat een mijlpaal! Tijd om het aller eerste paar schoenen in huis te...
Waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen, De leukste kinderschoentjes

Waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen

Jonge kinderen hebben regelmatig een nieuw paar schoenen nodig. Goede kinderschoenen hoeven gelukkig helemaal niet duur te zijn. Maar, waar...
babyschoenen panterprint, eerste loopschoenjtes met panterprint

Hip panterschoentje als eerste loopschoentje

Kadootje! Woohoo, de babyschoenen met panterprint van Shoesme zijn binnengekomen en we zijn zó benieuwd! Julia staat te popelen om het...