Mogen je dromen zoet zijn en je beddengoed zacht

26 december 2016

In de voorbereiding op de komst van je baby is niks leuker dan fijne spullen bij elkaar te shoppen. Zachte stoffen om onder te slapen zodat de dromen extra zoet zijn. Maar je weet niet altijd het geslacht en dan is het soms wat lastiger om de juiste keuze te maken.

Wij hebben wat mooi geslacht neutraal baby beddengoed voor je bij elkaar gezet. En zeker niet te saai want ook als je niet weet of het een jongen of een meisje gaat worden zijn er nog steeds hele leuke printjes en patroontjes mogelijk.

baby-beddengoed

1. Roomblush baby deken arrow grijs

2. Wilson & Frenchy forest frolic deken

3. Liewood dekbed ledikant overtrek

4. Mies & Co baby lifestyle deken aborable dot

baby-beddengoed

Eenpersoons deken

Lakentje sweet bow

Wiegdekentje teddy Oslo

foto boven: Koeka warme voetenzak Oslo

Poster Lilipinso panda beer

Deze kleur mos groen is ook een mooie kleur om te gebruiken als het geslacht nog niet bekend is. Je kunt deze op het kamertje mooi mixen met natuurlijke materialen als hout en zodra je weet of je een zoon of dochter hebt kan je een tweede accent kleur toevoegen. De dekentjes van Koeka zijn absoluut (uit ervaring gesproken) een geweldig investering. En je zult zien dat ze ook hele mooie lakentjes in de collectie hebben met lieve kleine borduur accenten.

En een merk om ook zeker in de gaten te houden als je van lief en verfijnd houdt is Garbo and Friends. Ontworpen in Zweden en geproduceerd in Europa hebben ze een collectie met net even anders dan anders stoffen.

baby-beddengoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...