hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer baby-beddengoed

Published on december 26th, 2016 | by de Redactie

0

Mogen je dromen zoet zijn en je beddengoed zacht

In de voorbereiding op de komst van je baby is niks leuker dan fijne spullen bij elkaar te shoppen. Zachte stoffen om onder te slapen zodat de dromen extra zoet zijn. Maar je weet niet altijd het geslacht en dan is het soms wat lastiger om de juiste keuze te maken.

Wij hebben wat mooi geslacht neutraal baby beddengoed voor je bij elkaar gezet. En zeker niet te saai want ook als je niet weet of het een jongen of een meisje gaat worden zijn er nog steeds hele leuke printjes en patroontjes mogelijk.

baby-beddengoed

1. Roomblush baby deken arrow grijs

2. Wilson & Frenchy forest frolic deken

3. Liewood dekbed ledikant overtrek

4. Mies & Co baby lifestyle deken aborable dot

baby-beddengoed

Eenpersoons deken

Lakentje sweet bow

Wiegdekentje teddy Oslo

foto boven: Koeka warme voetenzak Oslo

Poster Lilipinso panda beer

Deze kleur mos groen is ook een mooie kleur om te gebruiken als het geslacht nog niet bekend is. Je kunt deze op het kamertje mooi mixen met natuurlijke materialen als hout en zodra je weet of je een zoon of dochter hebt kan je een tweede accent kleur toevoegen. De dekentjes van Koeka zijn absoluut (uit ervaring gesproken) een geweldig investering. En je zult zien dat ze ook hele mooie lakentjes in de collectie hebben met lieve kleine borduur accenten.

En een merk om ook zeker in de gaten te houden als je van lief en verfijnd houdt is Garbo and Friends. Ontworpen in Zweden en geproduceerd in Europa hebben ze een collectie met net even anders dan anders stoffen.

baby-beddengoed

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/baby-beddengoed-2/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/baby-beddengoed-2
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242