Badtijd!

26 januari 2017

Yay, ik mag weer een review schrijven voor Lodger! Dit keer voor de Swaddler; een hydrofiele doek met zigzag print uit de Limited Edition collectie en de Bubbler; een badcape ’gold’, de nieuwste kleur uit de collectie (lekker vrolijk!) En dat komt goed uit want… het is tijd voor een badje! Nouja, een badje… Rox is ondertussen ’verhuisd’ naar de douche want ’kleine Rox ’ (4 maand) is niet meer zo klein!

Een lesje baby bad verzorging

Om de kindjes na een drukke dag weer fris en fruitig in bed te krijgen, onderneem ik een poging om samen te douchen. Douchen met een baby en een kindje is niet nog zo makkelijk als dat je denkt. Ik zet een bijzettafeltje in de douche klaar met hierop een aankleedkussen waar ik Rox op kan leggen. Om te zorgen dat Rox geen kou vat, wikkel ik haar lekker warm in de Bubbler. Deze badcape is extra ruim (1.00 x 1.00 meter) dus Rox is lekker bedekt zo.

Het is Boaz (2,5 jaar) niet ontgaan dat ik Rox in de opvallende Bubbler badcape wikkel en hij geeft meteen aan deze badcape ook om te willen. Ik beloof hem dat ik hem na het douchen hier ook heerlijk in zal wikkelen. Direct een perfect ’lokkertje’ om hem onder de douche vandaan te krijgen haha, want dat is altijd weer een strijd met hem. Ondertussen ben ik klaar met douchen en neem ik Rox onder de douche!

Lodger Bubbler, Lodger Swadler, hydrofiele doeken, baby bad verzorging

Badmusthaves

De Bubbler ligt nog op het kussen en ik leg Rox na het douchen er weer bovenop;  een lekkere zachte ondergrond zo! Met de Swaddler hydrofiele doek droog ik het, door de zomer wat gevoeliger, huidje af. Doordat de doek dubbellaags is, van 100% gebreid katoen en met een afmeting van maar liefst 120×120 centimeter, neemt het extra veel vocht op. En dat is maar goed ook, want Rox heeft ondertussen gespuugd (ha, multifunctioneel zo’n (spuug)doek). Ik doe de doek dan maar meteen in de wasmachine. Je kunt hem op 60 graden wassen en hij is zo droog.

Ik had Boaz beloofd dat hij de cape (deze is direct vanaf de geboorte te gebruiken, maar ook door broertjes of zusjes tot circa 6 jaar) na het douchen om mocht. Ik heb hem nog nooit zo snel onder de douche vandaan gekregen! Echter… De Bubbler is ondertussen wel nat geworden door Rox. Omdat de cape twee lagen materiaal heeft is deze eenvoudig om te keren naar een droge kant. Probleem opgelost! Boaz heeft door de armsgaten alle bewegingsvrijheid en zo wordt de badbape omgetoverd naar een poncho! Kijk hem shinen in z’n poncho!

Naast deze toffe kleuren / dessins is de Bubbler verkrijgbaar in diverse kleuren en dus aan twee kanten bruikbaar! De Swaddler is ook in vele andere leuke dessins verkrijgbaar en ook in neutrale uni kleuren.

P.s. de Swaddler is tevens ideaal te gebruiken als zonwering over de kinderwagen of autostoel! Ideaal bij dit mooie weer! En als het dan iets frisser wordt (je weet het maar nooit hier in Nederland) dan gebruik je hem toch lekker als dekentje!

100% Love (for Lodger) by Chantal

Lodger Bubbler, Lodger Swadler, hydrofiele doeken, baby bad verzorging
Lodger Bubbler, Lodger Swadler, hydrofiele doeken, baby bad verzorging
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...