In het begin van je zwangerschap kun je je normale kleding echt nog wel aan, maar na een poosje moet je er toch echt aan geloven … Positiekleding … alleen die naam klinkt al ouderwets, niet hip en vooral niet sexy! Zwangerschapskleding of zwangerschapsmode klinkt eigenlijk beter. Als je zwanger bent wil je gewoon nog wel jezelf blijven en het liefst er ook leuk bijlopen en zeker niet in oversized kleding, toch?!

Hip zwanger in deze leuke zwangerschapsmode

We snappen natuurlijk allemaal dat deze zwangerschapskleding maar voor even is. Maar hoe leuk is het om deze kleding onderling te ruilen met vriendinnen of (schoon-)zusjes die tegelijk zwanger zijn. Maar hoe je het went of keert, je wil er leuk uitzien tijdens je zwangerschap en je lekker voelen. Doe als ons en shop een paar mooie sets en vul deze aan met goede basics en goed zittend ondergoed. Zo kom jij deze zwangerschapsperiode goed door en kun je ook genieten van jezelf en je groeiende buik!

Met deze hippe zwangerschapskleding kun jij mooi zwanger voor de dag komen en je buik goed laten zien. Shopse!

Sexy zwangerschapslingerie >>

Kies je voor outfit 1, outfit 2 of outfit 3

Kies je voor outfit 1, outfit 2, of outfit 3

Shop al deze hippe zwangerschapskleding online

Wanneer ga je zwangerschapsmode dragen?

Wanneer je al deze leuke zwangerschapsmode gaat dragen kun je niet precies zeggen. Het verschilt per persoon. De ene zwangere loopt de hele zwangerschap in haar ‘normale’ kleding, maar bij meeste zwangeren beginnen met shoppen rond een maand 3. De een natuurlijk iets eerder dan de ander (wij vonden het ook gewoon leuk dus wij waren er sneller bij).Je lichaam maakt een ware metamorfose door tijdens je je zwangerschap. De eerste weken en misschien zelfs wel de eerste twee maanden merk je nauwelijks iets (op je borsten na waarschijnlijk) maar daarna ga jij je oude kleding niet meer passen. Je hoeft echt geen heel nieuwe garderobe aan te schaffen, maar minimaal een paar basis-items zijn wel handig.

Basiskleding als een fijne zwangerschapsbroek, een leuk zwangerschapsjurkje, wat shirts en truien en ondergoed is zeker een must. Maar wat je echt nodig hebt hangt ook af van je smaak. Als je graag jurkjes draagt, kun je daar meer van kopen. Als je liever jeans draagt, schaf daar dan meer van aan. Kijk ook goed naar welke kleding je draagt tijdens je werk en wat je graag aan hebt in je vrije tijd. En uiteraard waar jij je lekker in voelt. Je lichaam verandert dan wel, maar je smaak en stijl natuurlijk niet. In het begin denk je misschien dat je je gewone kleding best nog aankunt, maar dat gaat op na een poosje echt niet meer. Ga je zwangerschapskleding kopen? Kijk dan ook eens in deze shop!

zwangerschapsmode trends, zwangerschapsmode, hippe zwangerschapskleding, positiekleding 2021, maternity fashion, pregnancy styles, zwangerschapsmode, newmum, mum-to-be, zwangerschapskleding, hippe zwangerschapsmode, zebra print jumpsuit, zwangerschaps jumpsuit, zwangerschaps onesies

Lekker hip lekker anders!

Wanneer je al deze leuke zwangerschapsmode gaat dragen kun je niet precies zeggen. Het verschilt per persoon. De ene zwangere loopt de hele zwangerschap in haar ‘normale’ kleding, maar bij meeste zwangeren beginnen met shoppen rond een maand 3. De een natuurlijk iets eerder dan de ander (wij vonden het ook gewoon leuk dus wij waren er sneller bij).

Zwangerschapsmode: favoriete merken

Favoriete zwangerschapskleding merken verschillen ook weer per vrouw, maar het is wel fijn om te shoppen bij gespecialiseerde zwangerschapsmerken. Mamalicious, Prénatal en Noppies. Maar ook H&M, ASOS en ESPRIT hebben een zwangerschapslijn. Deze kleding is perfect passend bij het lichaam van een zwangere.

Kies je voor outfit 1, outfit 2 of outfit 3

Tips bij aanschaf zwangerschapsmode

Leuke badpakken voor in de zomer

Uitgerekend in de zomer

Ben je uitgerekend in de zomer? Dan heb je best wat kledingstukken nodig. Nog voor het koudere weer warme truien of vesten (hier kun je er niet genoeg van hebben) en zeker een paar fijne zwangerschapsbroeken. Maar wordt het dan warm buiten dan heb je weer zomerjurkjes nodig of shorts en shirts. Zorg ervoor dat je laagjes kleding draagt en het liefst welke je onderling goed kunt combineren met meerdere kledingstukken. Zo lijkt het alsof je vaak een nieuwe outfit aan hebt. Uiteraard heb je ook een speciale bikini of badpak nodig voor de zomermaanden. Geeft echt niet want ook de zwangerschapsbadpakken zijn tegenwoordig super leuk en hip!

Accessoires pimpen je outfit

Accessoires pimpen je outfit. Mooi om een paar basis kledingstukken te dragen met hierbij opvallende accessoires als grote oorbellen en veel armbanden. Wissel hier lekker in zodat het lijkt alsof je iedere dag een nieuwe outfit aan hebt. Ook leuke tassen en schoenen kun je mee showen. En dat past altijd!

Hakken tijdens je zwangerschap

Schoenen hebben wij nooit genoeg en zeker niet als we zwanger zijn. Want die hoge hakken zijn natuurlijk super gaaf, maar als je zwanger bent zijn platte schoenen beter voor je houding (je kunt zo rug- en bekkenklachten helpen voorkomen). Dus wij gaan shoppen voor veel nieuwe sneakers, loafers, sandaaltjes, stoere boots en ballerina’s.

Een heerlijk zomerjurkje!

Lees ook: Zwanger? En nu? >>

Lees meer over: de bevalling >>

Nieuw zwangerschapskledingmerk >>