Zwangerschapsmode

In het begin van je zwangerschap kun je je normale kleding echt nog wel aan, maar na een poosje moet je er toch echt aan geloven … Positiekleding … alleen die naam klinkt al ouderwets, niet hip en vooral niet sexy! Zwangerschapskleding of zwangerschapsmode klinkt eigenlijk beter. Als je zwanger bent wil je gewoon nog wel jezelf blijven en het liefst er ook leuk bijlopen en zeker niet in oversized kleding, toch?!

Hippe zwangerschapsmode

We snappen natuurlijk allemaal dat deze zwangerschapskleding maar voor even is. Maar hoe leuk is het om deze kleding onderling te ruilen met vriendinnen of (schoon-)zusjes die tegelijk zwanger zijn. Maar hoe je het went of keert, je wil er leuk uitzien tijdens je zwangerschap en je lekker voelen. Doe als ons en shop een paar mooie sets en vul deze aan met goede basics en goed zittend ondergoed. Zo kom jij deze zwangerschapsperiode goed door en kun je ook genieten van jezelf en je groeiende buik!

Met de hippe zwangerschapskleding bij onderstaande shops kun jij mooi zwanger voor de dag komen en je buik goed laten zien. Shopse!

Voor meer zwangerschapskleding kijk hier >>>

Hippe zwangerschapskleding

Off shoulder dress

zonnebril

Zwart wit maxidress

Denim jurkje & adidas badslippers

Mint groen shirt & short

Zonnehoed & sandalen

ster

Shop the look

Love2Wait

Love2Wait

Maxidress

Jumpsuit