Voel je sexy in zwangerschapslingerie

19 augustus 2016

Je bent in verwachting en direct voel je al meteen veranderingen in je lichaam. Niet alleen omdat je misselijk bent, maar ook je hele lijf voelt anders aan. De hormonen gieren door je lijf en je borsten worden al snel aan het begin van je zwangerschap groter. Hierdoor moet je al snel grotere bh’s kopen. Maar niet alleen tijdens je zwangerschap heb je lingerie nodig, maar ook als jouw kleintje zo meteen geboren is. Je hebt dan nog steeds een stuk grotere borsten dan voorheen en je moet je kleintje ook nog eens borstvoeding geven. Dat is nogal een gedoe met een gewone bh. Daarom zijn hiervoor speciale voedingsbeha’s ontwikkeld. En nu horen wij je al denken: een voedingsbeha? Dat klinkt niet helemaal sexy. Wil jij je toch sexy, elegant en nog steeds mooi vinden? Zorg er dan voor dat je de juiste items voor je zelf shopt. Niet alleen qua lingerie, maar ook qua kleding. Af en toe heb je namelijk het idee dat je niet meer helemaal jezelf bent.

zwangerschapslingerie

Toffe lingerie setjes

Wij hebben in ieder geval voor zwangerschapslingerie wat mooie items voor je op een rij gezet. Dit is een mooi setje voor tijdens de zwangerschap, maar meteen ook mooi en praktisch voor na je zwangerschap wanneer je borstvoeding geeft.

Je hebt tegenwoordig ook voedingsbeha’s in allerlei vormen en maten. Noppies heeft hierin hele leuke exemplaren. Wat dacht je van een donkerblauwe BH met stippen? Of een mooie rode BH? Voel jij je meteen sexy en supermooi in.

Wanneer je borstvoeding geeft, geef je jouw kleintje eten wanneer hij dat wil. Dat kan dus zijn op de meest onhandige tijden, ook als je net even lekker op het terras zit. Daarom hebben wij ook een aantal items voor je geselecteerd die makkelijk zijn en geheel voedingsproof zijn. Deze vind je allemaal bij H&M.

Benieuwd naar nog meer mooie zwangerschapslingerie? Bekijk onze eerdere blog op Babylabel over sexy zwangerschapslingerie.

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zwangerschapskleding

Preggo winterkleding – Keep that belly warm

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
image

Weer zelfverzekerd voelen over je lichaam na de bevalling? Koop corrigerend ondergoed!

Als je onlangs bent bevallen, kan het lastig zijn om weer vertrouwen te krijgen over je lichaam. Een bevalling is...