hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Mama zwangerschapsjassen

Published on oktober 26th, 2018 | by de Redactie

0

De leukste zwangerschapsjassen

Oh ja ik weet het nog goed. Ik heb geen aparte zwangerschapsjas voor de winter nodig. Je draagt ‘m tenslotte maar zo kort. Nou toen het moment daar was dat ik met geen mogelijkheid de rits meer dicht kreeg van mijn eigen jas waren alle zwangerschapsjassen die ook maar een beetje leuk waren allang uitverkocht. Dus tip van mij: wacht zeker niet te lang. Je gaat er absoluut een nodig hebben deze winter.

Mooie zwangerschapsjassen

Comfortabele donsige jassen zoals deze gaan jullie zeker warm houden gedurende koude winterse dagen. Zwangerschapsjas van Noppies in Dark Blue, De Esprit winterjas in Shadow Blue, en de Esprit Stonegrey gewatteerde jas.

Hou bij de keuze van je jas rekening met het groeien van je buik. Dus als je em past is het ok als er nog wat extra ruimte in zit. Doorgaans kan je gewoon uitgaan van je gangbare confectie maat. Het merk heeft bij de productie rekening gehouden met een groeiende buik en het feit dat je er samen met je kleine van zult genieten. Niet alleen tijdens je zwangerschap, ok na de bevalling kan het fijn zijn om nog even wat extra ruimte in je zwangerschapsjas te hebben.

Bekijk hier de leukste zwangerschapsjassen

zwangerschapsjassen, hippe zwangerschaps jas, positie jas

zwangerschapsjassen, hippe zwangerschaps jas, positie jas

positie winterjas, zwangerschapsjas

Toffe jas met camouprint

De leukste zwangerschapskleding >>

Lees ook: Zwanger en nu? >>

Lees ook: 12 weken zwanger >>

Lees ook:  20 weken zwanger >>

Lees ook: 30 weken zwanger >>

Lees ook: Bevallen doe je zo >>

 Comments are closed.

Back to Top ↑