Zwangerschapsboek voor vrouwen

17 februari 2019

Ik mocht voor babylabel het boek, zwangerschapsboek voor vrouwen lezen. Het viel me meteen op dat dit boek geschreven is voor vrouwen maar door een man. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid!

Zwangerschapsboek voor vrouwen

Het Zwangerschapsboek voor vrouwen is een leuk boek dat op een vrij luchtige manier geschreven is, met hier en daar een humoristische twist (daar heb je die mannelijke invloed).

Je hebt tegenwoordig talloze apps en internetpagina’s die je kan gebruiken om je zwangerschap van week tot week te volgen, of om termen met betrekking tot het zwanger zijn kan opzoeken. Dit boek is daar een mooi alternatief voor. Het geeft je een wekelijks overzicht van je zwangerschap voor zowel je mini als voor jezelf.

Alle informatie wordt heel leuk weergegeven, met aan de linkerkant uitleg over “de kleine”, en op de rechter pagina “de grote”. De wekelijkse informatie is geschreven op een zeer toegankelijke manier. Hierdoor leest het makkelijk weg, en met hier en daar een humoristische zin of uitspatting.

Handig boekje!

Wat het boek vooral leuk en handig maakt, is dat er een goede afwisseling is met de weekoverzichten, en daartussen extra pagina’s met aanvullende informatie omtrent een bepaald onderwerp of fase waarin je je bevind. Dit is wel iets meer gericht op medische termen, of dergelijke onderwerpen. Maar ook bijvoorbeeld een extra uitleg en tips met betrekking tot bijvoorbeeld de contoles bij de verloskundige die aan de orde komen.

Het zwangerschapsvocabulaire

In “Het zwangerschapsvocabulaire” achterin het boek, worden talloze termen verder uitgelegd en beschreven die je tijdens je zwangerschap kan tegenkomen, erg handig al zeg ik het zelf!

Wat mij betreft is het Zwangerschapsboek voor vrouwen echt een echte aanrader, vooral als alternatief voor het eindeloze internet. Het is een lekker compact boekje, wat makkelijk meeneemt in je tas.

WINNEN? (5x kans)

Ben jij zwanger of ken jij iemand die zwanger is en dit leuke Zwangerschapsboek voor vrouwen wel kan gebruiken? Doe mee met onze winactie. Wij mogen maar liefst 5 exemplaren verloten. Vul onderstaand formulier in of like&share deze actie op Babylabel Facebook of Babylabel Instagram. Laat weten in een reactie waarom jij wilt winnen. De naam van de 5 gelukkige winnaars staan dinsdag 26 februari hier op Babylabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Manouk Van ’t Wel – van der Steen, Niekebroekie, Elfiescheffer voor @irisisblij, Saskia van Steenderen en Mexnificent. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm dit leuke boek thuisgestuurd krijgt. Veel (lees) plezier en een fijne zwangerschap!

Zwangerschapsboek voor vrouwen, zwangerschap

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...